Türkiye ve Balkan Forumlarının En Hızlı ve Güzel Süper Moderatörü...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bu konuyu nasıl kaçırmışım, nasıl usta şoför :tony bayan super modumuz var, görmeyen kalmasın. :hıh

​Maşallah.

maşaallah dıyek...:cool:
genellersek hangi kesımın daha acemi ve rısklı sureç yaşadığı bilinir... :D

2Q==

kıhkıh Ooovv teşekkür ederim sayın modum.

Teşekkürler..

Ben yaş olarak geç kaldım biraz, ama daha da büyüyünce inşallah hızlı değil ama usta şoför olurum, o günleri görecek kadar yaşarım umarım kıhkıh

maşaallah dıyek...:cool:
genellersek hangi kesımın daha acemi ve rısklı sureç yaşadığı bilinir... :D

2Q==

Zaten kadınlar aynı anda birden çok şey düşünme gibi bir yapısı olduğundan fiziksel bir geriden başlama var. Yani bir erkekle aynı seviyede olan bir bayan şoför aslında daha çok çaba harcamış oluyor, yani :tony yı hak ediyor:D

Ayrıca acemi olabilirler, ama risk yaratmada erkeklerin eline su dökeceklerini sanmıyorum, zira beyin ameliyatı geçirmeme sebep olan canlı, gündüz vakti alkollü gezen bir erkek sürücüydü, muhtemelen "erkek" ve "iyi şoför" olduğuna güveniyordu bir çoğunun yaptığı gibi.:berbat

Derler ya trafikte bayanlar maddi hasarlı, erkekler can kayıplı kazalara neden olur diye... Benim gözümde her iki cinsten de aynı hataları yapanlar o kadar çok ki...

Foruma Renk Gelmis Sayenizde
Lakin Aktif Gormek İstiyorlarmis Sizleri
Hanim Diyor Ben Elciyim
Edit;Konu Hortlasin Bakalim

Helal olsun sayın modlarımıza :D saygılar hanımlar :)

Dua Edeyimde Hati Yolda Yakalamasın Beni Madara Olmaya Lüzum Yok :)

Maşallah Fuar Dönüşü Çekilen Videoyu İzlemiştim Hem Telefonla Görüşüp Hem Makas Atıyor Allah Nazarlardan Saklasın 10 Numara 5 Yıldız :)

tebrikler :):)

Geri