Turkey_Basarsoft_2019.03 (2019.Q1)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mtahag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Daha önce indirdiğim dosyayı evde bilgisayar başına geçince paylaşırım

Sevgili Isoş, daha önce
Mstdrms arkadaşımız da dboot kullananlardan yardım istemişti. Siz de dboot kullanıyorsunuz sanırım. dboot yada mediaskin 7.05md üzerinden güncelliyorum linkteki windovs mediaskin yani dboot olmayanlar mediaskin kurarakta güncelleye bilir. Aşağıdaki link ten görsel olarak görebilirsiniz

Son düzenleme:
Bizim soru kaynadı galiba :)

2019.q3 dosyalarını gpspower.net sitesinden bulabilirsiniz. orada paylaşıldı.

doğrudur. nng içinde content var onun içinden building, poi, map bir dosya daha olabilir sadece bunları değiştireceğiz. o klasörleri silip yeni klasörleri yapıştıracağız.birde lisans dosyası var o da contente girmeden önce. burda hiç birşey silmeden lisans dosyalarını içine kopyalıcaz

şuan dediklerini yapmaya başlayacağım ama lisans dosyasını tam olarak anlamadım onu açma şansın varmıdır rica etsem. :)

6ee52f1cae3c2aaa1fffb4adf11c8fa4.webp

An itibariyle bitmiş durumda teşekkürler herkese ilk izlenimim gayet hoş duruyor artı eksi durumlarını kullandıkça bende paylaşacağım. Yapan edenin emeğine sağlık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6ee52f1cae3c2aaa1fffb4adf11c8fa4.webp

An itibariyle bitmiş durumda teşekkürler herkese ilk izlenimim gayet hoş duruyor artı eksi durumlarını kullandıkça bende paylaşacağım. Yapan edenin emeğine sağlık

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba,

Navigasyonu her açtığımız da harita mı seçmemiz gerekiyor?

Geri