aracım 2016 captur daha önce 2018.q4 haritasını yükledim .lqu uzantılı.Başarsoftun 2019 haritası var mı acaba .lqu uzantılı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elbette yapabilirsiniz, yanlız programdan ziyade çalıştır komutları kullanmanız gerek.Navigasyon programını LGU uzantılı hale getirmek için hangi programlara ihtiyacımız var? Kendimiz yapabilir miyiz?
El Bette yapabilirsiniz deyip diyecene yardımcı olup yapsana adamlara adamlar kaçgündür lüğü dosyasıbekliyor senden yok üstünde çalışıyorum yok hatalar var düzeltilmesi gerekiyor sallada salla icrata geldi mi sıfırsın.Elbette yapabilirsiniz, yanlız programdan ziyade çalıştır komutları kullanmanız gerek.
MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
El Bette yapabilirsiniz deyip diyecene yardımcı olup yapsana adamlara adamlar kaçgündür lüğü dosyasıbekliyor senden yok üstünde çalışıyorum yok hatalar var düzeltilmesi gerekiyor sallada salla icrata geldi mi sıfırsın.
bu arada yukarıda cümlede domuz sözcüğü var klevyenin hatası kopyaladığınız demek istemiştim
Elbette yapabilirsiniz, yanlız programdan ziyade çalıştır komutları kullanmanız gerek.
MX5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi