17 Nis 2015 #11 KaRaHaN Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eki 2010 Mesajlar 7,127 Tepkime puanı 442 Puanları 0 Yaş 43 Kesinlikle R5 ler şehir içi hem çok popüler hemde kullanım ve yakıt olarak tam bir cep dostu. Bakımı ve rahatlığı bakımlıysa çok güzel tavsiye ederim.
Kesinlikle R5 ler şehir içi hem çok popüler hemde kullanım ve yakıt olarak tam bir cep dostu. Bakımı ve rahatlığı bakımlıysa çok güzel tavsiye ederim.
17 Nis 2015 #12 cagatay52 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 May 2011 Mesajlar 2,690 Tepkime puanı 41 Puanları 0 Yaş 35 Maşallah
17 Nis 2015 #13 G.AKGÖZ Göksel AKGÖZ, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Ağu 2013 Mesajlar 1,082 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 28 ufak sempatik tutumlu tam bir reno
17 Nis 2015 #14 SelimS. Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Mar 2014 Mesajlar 112 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 30 murat abi bende tamponları siyaha boyim mi die düşünüp duruyom yahu bide sey sorcam ya bu film cezası kalktımı bnmkini söktürdülerdi geçen sene cezası kalktıysa tekrr çekim
murat abi bende tamponları siyaha boyim mi die düşünüp duruyom yahu bide sey sorcam ya bu film cezası kalktımı bnmkini söktürdülerdi geçen sene cezası kalktıysa tekrr çekim
18 Nis 2015 #15 bazdu Batuhan Dursun BAZDU, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Eyl 2014 Mesajlar 3,255 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 31 bu aralar trafiktede yavaştan filizlenmeye başladı.
18 Nis 2015 #16 KaRaHaN Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Eki 2010 Mesajlar 7,127 Tepkime puanı 442 Puanları 0 Yaş 43 s.soylu' Alıntı: murat abi bende tamponları siyaha boyim mi die düşünüp duruyom yahu bide sey sorcam ya bu film cezası kalktımı bnmkini söktürdülerdi geçen sene cezası kalktıysa tekrr çekim Genişletmek için tıkla ... Karar senin kardeşim ben tamponu parlak tutmaya çalışıyorum ama boya yok benim kinde kırmızı şeritler çok güzel duruyor siyahta Film cezası konusunda cezalar devam ediyor benimde eninde sonunda yemem kaçınılmaz zaten çünkü bende hepsi film ön dahil )
s.soylu' Alıntı: murat abi bende tamponları siyaha boyim mi die düşünüp duruyom yahu bide sey sorcam ya bu film cezası kalktımı bnmkini söktürdülerdi geçen sene cezası kalktıysa tekrr çekim Genişletmek için tıkla ... Karar senin kardeşim ben tamponu parlak tutmaya çalışıyorum ama boya yok benim kinde kırmızı şeritler çok güzel duruyor siyahta Film cezası konusunda cezalar devam ediyor benimde eninde sonunda yemem kaçınılmaz zaten çünkü bende hepsi film ön dahil )