Bilen bilir yıllardır vazgeçemediğim bir sevdadır Flash.Bunun en büyük nedeni motorsiklet sevdamla en bağdaşan bana bu hisside yaşamamı sağlayan bir agresifliğe sahip.Bunun yanısıra diğer özellikleride oldukça tatminkar ve konfor anlamında vasat belki ama kuş serileriyle tartışmam bile banada bu kadarı yetiyor.Parça anlamında ise gittikçe bulunmaz oluyor bazıları bu bir dezavantaj elbette ama bulunmayanları yürüyen yada motor aksamında değil çoğu parça 9 la 1/1 aynı zaten arka kare kilit örneğin,yada kol dayama çekme yeri gibi...Flash'ı asla dingin kullanamazsınız yada ben kullanamıyorum özellikle bir 3'ü varki can dayanmıyor.Yola asılışı performansı çok canlar yakmakta hala.Ama kg olarak hafif yapısı size bu ani hızlanmayı sağlarken 140 geçtikten sonra danseder makina ve torsiyonlar ve ön yeterince basık değil ve uygun lastik kullanmıyorsanız 150 den sonrasında araç sizin değil Allah'a emanetsinizHer türlü modifikasyona uygun ben sevmiyorum o ayrı,kendine has çizgileri çook yakışıklı ve daima bir albenisi olan bir makina silik bir çizim asla olmadı.Yakıta gelince 1.7 95 bg. 1050'kg kaldırıyorÇok çok agresif kullanılmadıkça çoğu muadilinden az yaktığını çok iyi biliyorum.Ön takım demişsiniz?Ön takımları oldukça dayanıklıdır Flash'ın ben daha o anlamda hiç sorun yaşamadım .... en zayıf yönü ise durmayıbilmez sahiden o anlamdada doğru lastik westenhause tıpasında ufak bir değişiklik ve uygun yükseklikle yinede bence çok yeterli.Yeterli olmuştur umarım tecrübelerim