Ağır bakımları söylenilen km den 10bin km önce servise sokuyorum ne olur ne olmaz diye. En son faturayı ve değişen parçaların fotoğrafarıda mesajın sonunda ekliyorum. Bilerek yapıyorlar dediğinizi yakında kontrol edeceğim. Başıma geleni anlatayım. Bu tür işlerde sıkıntı yaşamayım diye özellikle servise gidiyorum önceki bakımda triger kasnakları değişecek dediler nasıl olur dedim kasnağa ne olurki kapalı kutu içinde dedim kasnağı gösterdiler iki kasnaktada köşelerinde çentik vardı. Kayışıda gösterdiler parça parça kesilmişti. Biraz daha kullansan koparırdı dediler. İyide bu çentik nasıl oluştu aldığımda size getirdim ağır bakım yaptırdım o zaman farkedilmedi mi bu bunu göre göre takdınız yani dedim. Ses yok. Parçaları istedim, faturaya geri dönüşüm olarak 5TL indirim yaptık geri veremeyiz dediler. Allah razı olsun dedim Ama yinede zorla geri aldım saklıyorum Yakında yine gideceğim. Bakalım bu sefer ne çıkacak merak ediyorum.
servise soktuysanız zaten garanti veriyorlar.
o kağıtları saklamanızda güzel.
servise sokmayınca ucuza yapıyorlar. egzantrik açı kaydırıcı mı ne var. onun açısı 45 ise 30 derece yapıyorlar.
1-2 sene sonra gümmm...
benim arabam 300bin triger koparmadı da neden ben de kopardı.
param olsa zaten 25 bin lik araba alırdım değil mi...
trigerde değişenler zaten 3 tane bilya.
belki de triger 100 bin gider.
bir de şöyle bişey duymuştum fransızlar türkiyeye diyormuş ki ne yapıyorsunuz bu kadar trigeri ya...
onlarda bizim yokuşlu inişli yollar diye uyduruyorlarmış.