Triger kayışı için psikolojik destek istiyorum :(

Hımmmm
Şöyle bir 30 saniye düşündüm,
En güncel son iki olay aklıma geldi bile...
1 arkadaş en son geçen bu senin bahsettiğin gibi bir ustada trigeri değiştirirken, yapan adamlar trigeri değiştirememiş yanlış işlem yaptığından komple motoru indirip yeni motor yapmışlar...
1 taneside lagunasına aynı senin gibi servise para ödemeyecem diye sanayide triger değiştirtmişti, 100 km olmadan kayış kopmuş sanırım 700-800 TL servis ücretinden kaçıcam diye 2500 TL lik olmuştu...

Hani yazmışsın ya ben herşeyi bilmek zorundamıyım diye,
İşte servise gitsen herşeyi bilmek zorunda kalmazsın...
Çayını kahveni içerken aracının güvenli bir şekilde tamiri olur, olabilecek her türlü aksamada da hiç sorun çekmezsin...

Triger ve ona bağlı sistemler (bilyalar, devir daim, kasnak vs) şakaya gelmez, arka kampanadaki fren balatası değiştirmiyorsun dikkatini çekerim, aracın en önemli aksamını değiştiriyorsun...

Klima var ve dijital değil. yani bu analog anlamına gelir diye biliyordum bu zaman kadar. umarım öyledir. 2001 model.
klima düğmesi 1 - 2 - 3 kademeli ise analog, derece ayarlı ise dijital oluyor

kullanım klavuzunda bahsedilen triger kayışı değişimini yapacağım işte.. dediğim gibi arkadaşlar daha ötesini bilmek mi zorunda her araba kullanan. o zaman arabayı biz üretseydik. ya da hepimiz sanayi de dükkan açalım.trigerin zamanı gelmiş onu değiştircem. sagol bu arada.

Asipoyraz ....
Şimdi 100 liraya bu işi yaptırmak istediğini ve psikolojik destek isteyenin sen olduğunu unutma
Ben sana arabayı üret bil veya bilgimle ezmeye asla ama asla çalışmıyorum
100 milyona bu işin yapılamıycağını sende bende burdaki herkezde çok iyi biliyor
100 milyona bırak işçiliği az önce gösterdiğim sadece plastik olan trigerin kayışını alamazsın
Üstten çift egzantirikli triger değişim işçilik ücreti hakkı 150 TL dir...
Yerine göre 250 TL lere kadar çıkabilir işçilik
Sırf egzantirik tapaları 30-40 TL fiyatlandırmaları var
Sen ucuza kaçtıkça garanti veremeyiz burda
Konu açtın bizde fikrimizi söylüyoruz
Asilenmeye hiç gerek yok

Ben geçen sene coupemin kine set halinde 370 flna aldım kendi ustamda değiştirdim daha doğrusu babam yaptı fiyatı tam hatırlamıoyorum ama sadece kayısı değiştirmenin bi anlamı yok diğer parçalar da değişmesi gerekir. Diğer parçaları değiştirmezsen kayış kısa zamanda değişmeden önceki haline gelir sanırım

Şase numarasını yollarsan sana tam olarak fiyatını söyleyebilirim parçaların.

Bursada olsan hemen yardımcı olurduk. Ama uzaktasın. Ama ortalama 300 lira civarına dışarda halledebilirsin. parçaların özellikleri araçların şase numaralarına göre değişiyor. O yüzden numarayı sormuştum.

Geri