Triger kayışı için psikolojik destek istiyorum :(

ben de eski coupemde yetkili değil etkili serviste değişim yaptım sana tavsiyem trigerle bereber v kayışını devridaim pompsını hatta gergi bilyasını da değiştirmen olur sökmüşken krank kasnağını da kontrol ettir ucuza kaçma servisin kullandığı malzemeri satın alıp öyle yaptır iyi bir usta yaptıktan sonra sorun olmaz.... bunların dışında maddi durum elverirsa serviste yapman garanti açısından daha iyi olur umarım psikolojik olarak destek oldum:)

teşekkürler bu arada

Triger kayışı set olarak değişir. Sadece kayış değiştirmek, yarın kayış ile temas halinde olan bilyanın kilitlemeyeceği anlamına gelmez. Zaten 60.000 km de bir yaptırıyorsun. Masraftan kaçma derim. Sonuçları kötü olabilir.

servis dışında yaptırıp pişman olan da var olmayan da. dışarıdaki usta garanti vermiyor ama servis veriyor. bende bikaç ay önce değiştirdim. o yüzden servisi tercih ettim. :eyv

peki ne kadar mal oldu.

aracın bana modelini motor hacmini yazarmısın?

Sen sanırım sadece Trigerin Kayışını değiştirceksin ?
Tek bu parçayı ?

kullanım klavuzunda bahsedilen triger kayışı değişimini yapacağım işte.. dediğim gibi arkadaşlar daha ötesini bilmek mi zorunda her araba kullanan. o zaman arabayı biz üretseydik. ya da hepimiz sanayi de dükkan açalım.trigerin zamanı gelmiş onu değiştircem. sagol bu arada.

klima normal analog mu?

Triger kayışı set olarak değişir. Sadece kayış değiştirmek, yarın kayış ile temas halinde olan bilyanın kilitlemeyeceği anlamına gelmez. Zaten 60.000 km de bir yaptırıyorsun. Masraftan kaçma derim. Sonuçları kötü olabilir.

yani dediğim gibi ersin bey. klavuzda yazan bakım bilgisine göre triger kayışı değişimini yapaacağım. set olaraktır herhalde. abi ben resmen arabanın a sından anlamıyorum ozaman bu kadar üye arasında. 60.000 km de bir yapılması gereken triger kayışı değişimi. set olarak mı olur sdece kayış mı olurbilemiyorum ki.

Geri