mavi yolculuğa mı çıkıyorsunuz yoksam :aytuğ, bizim yolu navigasyonda göstermiyordu..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giderken fazla sıkıntı çekmedik,dönüş yolunda Hatice sağolsun yol göstericimiz oldu,bir kaç tümsekten atlatsa da çok başarılı bir şekilde ana yola çıkardı bizi...mavi yolculuğa mı çıkıyorsunuz yoksam :aytuğ, bizim yolu navigasyonda göstermiyordu..
Valla adamlar köprü ihalesini yapmadan yolunu yapmaya başlamışlar iyide yapmışlar yolu yarı yarıya kısalttık o yolun haritada olmaması normal ama az kalsın benide döndürüyordu Ogün Hoca yanlış gidiyoruz diye iyi devam etmişiz...mavi yolculuğa mı çıkıyorsunuz yoksam :aytuğ, bizim yolu navigasyonda göstermiyordu..
Seni anlıyorum Aytuğ ama yolları kullananlar bilebilir ancak o da bizde yok...ben zaten oranında bozuk ve hatta daha bozuk olabilcegini soluyorum aksini idda eden varsa diyorum alır arabsını düz yoldan götürür
o sapaktan cok oncesinde pulat egsozu kopardı adam bugun arıyor ön takıma hasat diyor daha yeni salıncakları degişmişti
hani belki simdi dencek kullanmayı bilmiyorsunuz vuruyosunuz ama bazı yerler ole bir olmuski mecburen gecmek için bile bile vuruyosun
biz bir ara o is makinesine sorduk bir ara cilingoz tabelası cıktı oraya gidelim ole gecelim yalıkoye diye adam yol yok diyor o sekilde gidemessiniz
daha önce cilingoza cok gitim oraya bile adam gibi yol gidiyor
demek istedigimiz yolun bole oldugu solenseydi catalcadan yolu uzatıp gelirdik cok daha masrafsız olurdu
cenke r bile standart meganı en az 20kez vurdum diyor
ozaman bende sunu sorayım sen ankaraya canakkaledenmi gidersin izmitenmi canakkaledede karsıya gectinmi yer yer ankara tabelası cıkıyor hem daha manzarı yol ordan neden gidilmiyorSİze Çatalca'dan gelmeyin,ormana dalın diyen oldumu onu merak ettim Aytuğ ...
emmi ogün abinin suçu yok ben hasdal ile hadımköyü karıştırdım ben dedim yani yalnış gidiyoruz diye , ve benzinim olsaydı o yolun keyfi bir başka olurdu nürburgaz yolumuz hayırlı olsun hehe,hazır porschede gidiyordu önümde ama benzin yoktu işte :d