Geçmiş olsun o yola girenlere yanlış yola girdiğiniz belli orası yol değil inşaat sahasıymış...
Belli zaten inşaat sahası olduğu kenardan iş makinası çıkıyordu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun o yola girenlere yanlış yola girdiğiniz belli orası yol değil inşaat sahasıymış...
bize civar köylerdeki halktan söylenenler: bu yolun Yalıköy'e çıktığıydı Yolun böyle olduğunu bilmiyorduk, başlarda fena değildi.
O konuşmalar yolun stresinden kaynaklandı, bence çok normal. Herkeste bu stresin yarattığı bir sıkıntı vardı. Bu sitem sadece yolun durumunaydı. Yol kötü olsada yılmadık, Yalıköy'e vardık. Üzerine kim alıyorsa ve neden aldığını da açıklasın bizde gereken açıklamayı yapalım. Ben sadece yolun durumunu, bizim geldiğimiz kısmını görmenizi istedim. Önemli olan tabiki de güzel bir gün geçirmekti, biz memnun kaldık. Yolda geçirdiğimiz vakit ve sıkıntıların sorumlusu tabikide biziz.Deniz tekirdağdan gelen ekibi inanki çok ama çok seviyorum FARUK ve USTA'dan sonra sizinle samimi olmuştum çünkü dediklerimi sana bir saldırı olarak algılama :soryyy videodaki konuşmalar sıkıntı olmuş madem organizasyona laf etmiyoruz diyorsunuz ozaman o videodaki sesleri silmeliydin.. Rezillik felan diye sinirlenmeye gerek yok çünkü yolu kaçırıp arabalarınızı vurmanız sizin kendı sucunuz... Bence bu başlıktaki ""dislike"" işareti olmamış insanlar kendı uzerıne alabılır bunu. Sen her nekadar çok teşekkür ettik ve çok memnun kaldık desende Bazı şeyler insanları kırabilir ve üzebilir.. Önemli olan ALİLEmizle hooş vakit geçirmek ve üzerimizdeki stresi atmaktı.. iş böyle olunca insanlar dahada strese giriyor aman yapmasaydık aman genclerı mutlu edemedıkmı diye.. Umarım anlatmak istediğimi bir başından bir sonundan değil de bir bütün olarak anlamışsındır çünkü kimsenin kimseyi kırmaya hakkı yok buna bende dahil... Hepinize geçmiş olsun umarım çoook iyi eğlenmişsinizdir...
Deniz o yolu tarif edenler kahve önünde falan mıydı kesin demlenmiştir onlar...:aytuğ