Trafik sigortası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arifd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
2015 aralık ta sıfır km 1.2 icon 75bg aldım.en düşük 425tl çıktı.plaka 33.

Bu ay sonunda arabam 1. yılına giricek, dolayısıyla sigorta kasko yenileme ve bakım arefesindeyim. Sigorta en düşük 907 TL, kasko 620 TL çıkıyor.Plakam 34, orfin kredim devam ediyor.Plakamı burdur plakasına çevirmek istiyorum, mümkünmüdür?

Bu ay sonunda arabam 1. yılına giricek, dolayısıyla sigorta kasko yenileme ve bakım arefesindeyim. Sigorta en düşük 907 TL, kasko 620 TL çıkıyor.Plakam 34, orfin kredim devam ediyor.Plakamı burdur plakasına çevirmek istiyorum, mümkünmüdür?

İkametgahı Burdur 'da olan birisine aracı satmalısınız. ( Sadece kendi ikametgahınızı aldırsanız yeter mi bilmiyorum.)

Ben Temmuz'da Trafik Sigortasını 280 TL, Kaskoyu da 730 TL'e yaptırdım. Yaşadığım yer İzmir. Fakat son dönemde trafik sigortaları epey bir arttı.

Dacia logan 1.4 mpi. 34 plaka. Sahibi 73 yasinda. Hasarsizlik indirim orani %20. (3senedir hasarsizlik var) Anadolu sigorta 398tl.gecen sene 291tl idi.

1 ay önce 26 yaşında ki çocuguma yeni ilk araç olarak sigorta yaptırdım trafik sigortası 1140.tl kasko 1650 tl ödedim. kendi aracıma ise eylül 2015 ayında 2014 model aracıma 280 tl trafik sigortası ile 570 tl kasko ödedim. yaşım 50 ve hiç kazaya karışmadım. yaşı küçük olanlarda sigorta çok fazla

Evet yaş çok önemli bu konuda trafik sigortasında yüksek yaş iyi hayat sigortasında ise tam tersi kötü oluyor.

Genc tamam anladikda yasli insanlarada yuksek olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olmasın bence benimki 63 yaşındaki babamın üstüne hehe Gençler yandı bari büyüklerimiz yanmasın :)

Geri