Trafik sigortası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arifd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu fiyatlar birazda kaza yapmama ve dikkatli olmaya itecek birçok insanı biraz dilleri yansın ama yanında bizlerde yanıyoruz .

SM-G800HQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dun aksam clio 4 0.9cc için aracima 550 liraya sigorta yaptirdim. Gecen sene 270 liraydi.%100 artis olmuş :asabi

Devletin Sağolsun iyi kokluyor

Yaşasın vatan yaşasın Türk milleti

poliçe bitim süresinde yeniletmezsek sigortayı bir sorun teşkil edermi? 1-2 hafta sonra yaptırsak.

Her 30 gün için %5 faiz ve trafik çevirmesine denk geldiğinizde veya bir kazaya karışıtığınızda olmadığı tespit edileceği için 92 TL ceza,10 ceza puanı peşin olursa 69TL ve bonus kısmı eksiklik tamamlanıncaya kadar trafikten men edilir. Kaza esnasında Allah korusun olabilecek ölüm gibi kötü durumlarda karşı tarafın sigortası olupta karşılansa dahi sizden rücu edilir. 1 gün dahi geciktirmeyin.

Her 30 gün için %5 faiz ve trafik çevirmesine denk geldiğinizde veya bir kazaya karışıtığınızda olmadığı tespit edileceği için 92 TL ceza,10 ceza puanı peşin olursa 69TL ve bonus kısmı eksiklik tamamlanıncaya kadar trafikten men edilir. Kaza esnasında Allah korusun olabilecek ölüm gibi kötü durumlarda karşı tarafın sigortası olupta karşılansa dahi sizden rücu edilir. 1 gün dahi geciktirmeyin.

o tarihlerde 1-2 haftalığına şehirdışında olacağımdan araç zaten parkta yatacak. oyüzden kaza polis vb. bir sorunum yok. %5 neyin faizi? kim faiz uyguluyor sigorta şirketimi? yada bunda da kasko gibi hasarsızlık indirimi mevcut mu? yani eski sigorta üzerinden devam etsek indirim olur mu? yoksa başka firmadan da yaptırabilirmiyiz?

%5 faiz diye ağzımız alışmış gecikme zammı demek istedim. Her ay için %5 gecikme zammı uygulanıyor. Ama uygulanabilecek maksimum gecikme zammı poliçe priminizin %50 si kadar oluyor. Kaskodaki gibi hasarsızlık indirimi burada da var. Hasarsızlık indirimi olduğu gibi sürprim uygulamalarıda var. Sigorta şirketiniz değişse bile hasarsızlık indiriminiz devam eder. Yalnız basamak ve hasarsızlık oranları şirketlere göre değişebiliyor bunu öğrenmek lazım. Ben 3 sene önce Ankara Sigortadan yaptırdım 2 senedirde Axa dan yaptırıyorum. Hasarlarımın hepsini kaskodan rüculu yaptırdığım için trafik sigortasındanda kaskodanda hasarsızlık indirimlerimi aynen kullandım. Birtakini axa yı değiştireceğim mesela. Başımıza kaza bela gelmezse hasarsızlık indirimi aynen devam edecek.

%5 faiz diye ağzımız alışmış gecikme zammı demek istedim. Her ay için %5 gecikme zammı uygulanıyor. Ama uygulanabilecek maksimum gecikme zammı poliçe priminizin %50 si kadar oluyor. Kaskodaki gibi hasarsızlık indirimi burada da var. Hasarsızlık indirimi olduğu gibi sürprim uygulamalarıda var. Sigorta şirketiniz değişse bile hasarsızlık indiriminiz devam eder. Yalnız basamak ve hasarsızlık oranları şirketlere göre değişebiliyor bunu öğrenmek lazım. Ben 3 sene önce Ankara Sigortadan yaptırdım 2 senedirde Axa dan yaptırıyorum. Hasarlarımın hepsini kaskodan rüculu yaptırdığım için trafik sigortasındanda kaskodanda hasarsızlık indirimlerimi aynen kullandım. Birtakini axa yı değiştireceğim mesela. Başımıza kaza bela gelmezse hasarsızlık indirimi aynen devam edecek.

Hasarsızlık indirimimi:)1 sene içinde % 520 zam olunca hasarsızlık indirimi filan hikaye oluyor nasıl olsa MECBUR-ZORUNLU seve seve yaptıracak bu saf vatandaş mantığı ile öyle bie BİNDİLERKİ tepemize trafik dışında bize fena hasar veriyor bu kazık artık.Özetle alsınlarda o hasarsızlık indirimlerini ..........................
:pislik:pislik:pislik

Aracımı yeni aldım. İlk aracım ve ilk sigorta haliyle. Clio 1.5 EDC 90bg, 09.01.2016 tarihinde 850tl ye yaptırdım trafik sigortasını.

2014 kasımda sıfır kangoo aldım 258 tl idi 2015 kasımda 377 tl ye yaptırdım. araç 90lık

Geri