Titreme sorunu çözülemedi :(((

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eroll06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu kare kutu değil demi o parça değişmeyecek. birleşik değil yani

150-200 gibi fiyat çekiyolar bende pek motordan anlamıyorum. çekiniyorum kendim kontrol etmeye

Ankarada Dr. Renault'a gösterin aracı Rasim usta reçetesini yazar..

İletişim bilgileri şu linkte;
Dr-Renault.com

kare şeklinde ide lerde tek bobin var 4 bujiye kabloyla dağılıyor 70 tl fiyatı var ben yetkili yedek parçacıcan bizzat kendim aldım değiştrdim 200 tl imkansız bişey ankarada sayılı usta anlar ide nin dilinden sıradan birine götrme araştrp öyle götür ankaranın neresinde oturyosun kardeşm ?

Ankarada bildiğim Dr.Renault var gidin oraya hemen çözümünü üretirler ..

kare şeklinde ide lerde tek bobin var 4 bujiye kabloyla dağılıyor 70 tl fiyatı var ben yetkili yedek parçacıcan bizzat kendim aldım değiştrdim 200 tl imkansız bişey ankarada sayılı usta anlar ide nin dilinden sıradan birine götrme araştrp öyle götür ankaranın neresinde oturyosun kardeşm ?

ben pursaklardayım. eğer sen yakınlardaysan benim sorunuda beraber halledebilirmiyiz??

ben pursaklardayım. eğer sen yakınlardaysan benim sorunuda beraber halledebilirmiyiz??
kardeşim arabayı yaptırmadıysan keçiören girişte öksüz oto var tolga gönderdi de ona ismail ustayada slm sole halleder o o kadar buyutme parcacıda var kazım karabekirde yakın alıp gelip taktırırsın bujileride değiştir ama

Elektronik ateşleme bobini benim elimde var kardeşim, istersen gondereyim bir dene.

kardeşm batıkentte oturuyorum eger istersen şaşmazda buluşup bakabilrz beraber benim ustamda orda ideler konusunda tecrübeli biri

sağolsun arkdadaşlar ama maalesef sinopa geldim. hallederim bir şekilde şaşmazda amcamın oğlu var sipariş veriirim ben bakalım. hepinize ayrı ayrı teşekkürler :D

Geri