- Konuyu Başlatan
BP den aldım şimdiye kadar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sizin sorununuzu tam anlamamakla birlikte fikir olsun diye sadece söylüyorum, bizimde 2010 model bir fluencemiz daha var gaz pedalı tepki vermiyor bazen olduğu halde kalıyor bunun için pedal arızası verdi, fakar sizinkisiyle aynı olmayabilir, yinede bilginiz olsun. Dediğim sorun işte gaza bastığınızda hiç tekpki vermiyor o halde boşa aldığınızda devir bastığınız gibi kalıyor veya çalıştırdığınızda gaz hiç tepki vermiyor stop edip çalıştırdığınızda düzeliyorsa yani başıöıza bu geldi ilk başlarda bi kez basınca felan tepkisi olmuyordu sonra dahada arttı, bu şekildeyse eğer pedal arızası denildi bize. İyi günler.
turbo araçlarda turbo lag denen turbonun yeterli basınca ulaşana kadarki zamanda oluşan 1 saniyelik bir boşluğu olur sizin şikayetiniz bu anladığım kadarıyla
aracım örneğin 1.vitese attım. gazı veriyorum araç ilk etapta gaza tepki vermiyor. 1 saniye falan sonra kendini ancak ileri atıyor. yani sanki arada 1 saniyelik bir tepkisizlik var gibime