selamlar, 2012 model dinamik manuel vites fluence sahibiyim. aracım 88.000 km de, aracı 2-3 aydır kullanıyorum. sizlere birşey sormak istiyorum. aracım örneğin 1.vitese attım. gazı veriyorum araç ilk etapta gaza tepki vermiyor. 1 saniye falan sonra kendini ancak ileri atıyor. yani sanki arada 1 saniyelik bir tepkisizlik var gibime geliyor. bu durum 2 ve 3 viteslerde de aynı, 4. viteste biraz daha az... ayrıca 1. viteste araç o kadar ağır kalıyor ki, örneğin şöyle bir test yaptım. hepimiz peugeout 301 veya c eleyse biliriz. 92 beygirlik araç 1.6 dizel, ağırlıkları hemen hemen fluence ile aynı, kırmızı da aynı anda kalktık. o uçtu gitti, nasıl oluyor 110 beygirlik araç daha seri olmuyor.... özellikle manuel vites kullanan arkadaşlara soruyorum. sizlerde de böyle bir durum varmı? yoksa benim araçta mı bir tuhaflık var, bu aracın 0-100 km si 11,2 sn olamaz ya
(aracın baskı balata hiç değişmemiş, sanırım birazda yukarıda kavrıyor, yokuşlarda aracı kaldırırken zorlanıyorum. baskı balata zamanı gelmiş olabilir diye düşünüyorum. tüm bunlara sebep baskı balata olabilir mi? )
(aracın baskı balata hiç değişmemiş, sanırım birazda yukarıda kavrıyor, yokuşlarda aracı kaldırırken zorlanıyorum. baskı balata zamanı gelmiş olabilir diye düşünüyorum. tüm bunlara sebep baskı balata olabilir mi? )