Tavan & Kapi Orta Çitasi Piano Black Kaplama Çalişmasi ( 32 HR 034 )

Abi brak amblem gorunsun siyah olursa gorunmezki yaa :) o logoya sakin karisma Sakın
İconcanımın R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 ile Gönderildi

Amblemi Ellemicem O Göbeği Boyaticam Amblemi Tekrar Yerine Oturtcam Sonrada :eyv :eyv

Amblemi Ellemicem O Göbeği Boyaticam Amblemi Tekrar Yerine Oturtcam Sonrada :eyv :eyv

yahu elleme şu arabayı artık yeter mundar edicen :D :D

Kurcala kurcala. Bakalım daha neler bulacaksın. ;)

Şeytan Taşlar Gibi Taşladiniz Depo Kapağimi hehe hehe hehe Yarin Hemen Sökücem O Zaman .. :eyv :eyv

Arkadaşlar Bir Şey Daha Sorucam Size ;

Şimdi Bizim Jant Göbeği Varya

Jant-gobek-kapak-Renault-Megane-2-Scenic-Clio__93282987_0.jpg

Bu Göbeğin Üstündeki RENAULT Amblemini Söküp Siyaha Boyatsam Sonra Amblemi Takip Yerine Monte Etsem Sizce Nasil Olur ? ?
Bence Farklı bir renk yap dıkkat ceksın :D belkı gormussundur forumda air'li bi symbol var orjın.jantların gobegındekı reno sımgesını mavı yapmıstı hosta durmus tabı begenırmısınız bılmem :)

Bence Farklı bir renk yap dıkkat ceksın :D belkı gormussundur forumda air'li bi symbol var orjın.jantların gobegındekı reno sımgesını mavı yapmıstı hosta durmus tabı begenırmısınız bılmem :)

Gittigidiyordan takım sipariş ettim gelsin boyucam bakıcam nasıl durucak dıye :)

​Tayfun bence kurcalama artık derim RS tamponunu tak birde ona uyacak arka tamponu buldunmu tadından yenmez.:eyv

Çok İsrar Ettiniz Bende Söktüm Folyoyu hehe hehe hehe

KDlqDm.webp

Gittigidiyordan takım sipariş ettim gelsin boyucam bakıcam nasıl durucak dıye :)

Bir çizim programıyla boyasaydın görsellik olarak bir fikir edinirdin. Gerçi ucuz ise orjinalleri mındar etmeye gerek yok:))

Geri