Tavan & Kapi Orta Çitasi Piano Black Kaplama Çalişmasi ( 32 HR 034 )

bende diğer arkadaşlara katılıyorum,depo kapağı olmamış bence çıta olabilir tavan on numara :eyv güle güle kullanın...

Tayfun tavan çok güzel olmuş ellerine sağlık.Ruhsata ''çift renk'' olarak işletmen gerekiyor biliyorsun değil mi ? Hem muayeneden geçmez hemde trafik kontrollerinde falan sıkıntı çıkartır.

Depo kapağı hariç süper olmuş tayfun, çıtalara gelince orjinal kalmalı bence.

tavan cuk oturmus kapı arasındakı yerde ole depo olmamıs çıtalarada dokunma :)

tavan şuanda panoramik sunroof gibi duruyor benden 10 üzerinden 10 aldı kapı arası da öyle :eyv :eyv :eyv lakin ben de depo kapağını beğenmedim o ne öyle yahu çok sırıtıyor :) hee birde kapı çıtaları demişsin onları yaparsan araç artık tamamen sırıtır bence hiç elleme depo kapağındakinide sök mis gibi gezz hayırlı uğurlu olsun trafikçi abilere dikkat et :eyv

Şeytan Taşlar Gibi Taşladiniz Depo Kapağimi hehe hehe hehe Yarin Hemen Sökücem O Zaman .. :eyv :eyv

Arkadaşlar Bir Şey Daha Sorucam Size ;

Şimdi Bizim Jant Göbeği Varya

Jant-gobek-kapak-Renault-Megane-2-Scenic-Clio__93282987_0.jpg

Bu Göbeğin Üstündeki RENAULT Amblemini Söküp Siyaha Boyatsam Sonra Amblemi Takip Yerine Monte Etsem Sizce Nasil Olur ? ?

Güle güle kullan
Benzin kapağı bana göre olmamış ,ıslık

Elinize, emeğinize, düşüncelerinize sağlık, depo kapağını söktür ve artık başka yerlerde siyah parçalı aksesuarlar kullanma, bu zıt renk göze hoş görünür ama bir çok noktada olmaya başlarsa göz karmaşasına neden olur ve itici gelmeye başlar..

Elinize, emeğinize, düşüncelerinize sağlık, depo kapağını söktür ve artık başka yerlerde siyah parçalı aksesuarlar kullanma, bu zıt renk göze hoş görünür ama bir çok noktada olmaya başlarsa göz karmaşasına neden olur ve itici gelmeye başlar..

Doğru Söylüyosun Abim , Tesekkürler :eyv :eyv

Şeytan Taşlar Gibi Taşladiniz Depo Kapağimi hehe hehe hehe Yarin Hemen Sökücem O Zaman .. :eyv :eyv

Arkadaşlar Bir Şey Daha Sorucam Size ;

Şimdi Bizim Jant Göbeği Varya

Jant-gobek-kapak-Renault-Megane-2-Scenic-Clio__93282987_0.jpg

Bu Göbeğin Üstündeki RENAULT Amblemini Söküp Siyaha Boyatsam Sonra Amblemi Takip Yerine Monte Etsem Sizce Nasil Olur ? ?

elinde fazla kaldı heralde hehe onuda başkasının aracında kullan bari senin kapı araları gibi :D

Geri