Tavan Filmi Hk.

Bonusu sevdim batuhan bey :) nasıl yaptı acaba adam ya? Birde spoilerin altındaki çizgi halindeki stop lambasını f1 şeklinde nasıl çakarlı yapabilirim onu düşünüyorum bu da benden ikinci bonus :)

Satarken neden sıkıntı yaşarım sizce? Çıkartılamıyor mu istenince?

takla atmış muamelesi görürsün. bazı çakal arkadaşlar hatta bazı bile az kalır çoğu kişi b tarz oyunlarla araç satmaya çalıştıkları için kimseye güven kalmadı. ön kaput boyalı olduğu ortaya çıkmasın diye film çektirenimi ararsın ne kadar hile hurda varsa deniyorlar bu tarz oyunlarla.

Bonusu sevdim batuhan bey :) nasıl yaptı acaba adam ya? Birde spoilerin altındaki çizgi halindeki stop lambasını f1 şeklinde nasıl çakarlı yapabilirim onu düşünüyorum bu da benden ikinci bonus :)

Büyük ihtimal sinyal hattından direk bağlantı yapmıştır. ve 3. stop lambasını çakar yapmanın yolu onun modülü var
http://urun.n11.com/fren-ve-ekipman...-gD8TJAzEiHkQ4qntB7FkhoCFGjw_wcB&gclsrc=aw.ds

Ben yaptırdım onu 60 tl bir maliyeti oldu.9 Farklı modu olan çakar modülü takıldı. Gayette Güzel oluyor.. Katlanan ayna modülüde yaptırdım oda harika oldu. içerdeki kumanda da aktif üstelik(çoğu modül içerdeki katlama özelliini devre dışı bırakıyor) Konu biraz değişti ama görünce yazayım dedim..

Ben yaptırdım onu 60 tl bir maliyeti oldu.9 Farklı modu olan çakar modülü takıldı. Gayette Güzel oluyor.. Katlanan ayna modülüde yaptırdım oda harika oldu. içerdeki kumanda da aktif üstelik(çoğu modül içerdeki katlama özelliini devre dışı bırakıyor) Konu biraz değişti ama görünce yazayım dedim..
Orduda kime yaptirdim kardesim???

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orduda kime yaptirdim kardesim???

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ordudaysan özelden numaramı atayım, yardımcı olurum. Fren çakarı Hakan isimli bir arkadaşıma yaptırdım. Katlanır aynayıda çok çok iyi bi elektrik ustası var( şehir dışına dahi iş yapmaya gidiyor) o abiye yaptırdım..

Aklıma yatıyor ama garantiden çıkar mı ve montajı kolay mı? Delik deşik etmekte istemem açıkçası arabacığımı.

Aklıma yatıyor ama garantiden çıkar mı ve montajı kolay mı? Delik deşik etmekte istemem açıkçası arabacığımı.
Delik deşik edecek bir şey yok. Arka Spoileri söküyorlar, stopa gelen kabloların arasına F1 çakar modülü bağlayıp yerine takıyorlar okadar. Orj. Vida yerlerinden sökülüp takılıyor yani. İşçiliği iyi biri yaptıktan sonra sıkıntı yok..

Geri