Tapatalk hakkında ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Uğur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
şimdi ne yazıyor buraya tapatakl dan girerken . anahtar sihirli kelime nedir yani :)
ekran görüntüsü çekip atarmısınız.

Şu an da sihirli kelime yok... Olsa bende çıkardı.. :) denemediğim kelime kalmadı, en alakasız forumlar çıkıyor ama RFC çıkmıyor, ufak bir sorundur yakında hal olur..

Bu arada tapatalk ta bende teşekkür et ve beğen butonları çalışmıyordu.. Umarım yeni hali ile çalışır...

yok şimdi arkadaş tapatalktan gönderiyor. demekki şuan girebiliyor ki buda şu demek oluyor benm gözüme çarpan bende son girilen forumlar yanı sık kullanılanlar kısmında çıkıyordu. arkadaşda da çıkıyordur. illaki. resim veya isim vardır ekran görüntüsü atarsa :D bir ihtimal bizde ulaşırız düzelene kadar. çünkü program bnm gibi telefondan net kullananlar süper bir uygulama.

yok şimdi arkadaş tapatalktan gönderiyor. demekki şuan girebiliyor ki buda şu demek oluyor benm gözüme çarpan bende son girilen forumlar yanı sık kullanılanlar kısmında çıkıyordu. arkadaşda da çıkıyordur. illaki. resim veya isim vardır ekran görüntüsü atarsa :D bir ihtimal bizde ulaşırız düzelene kadar. çünkü program bnm gibi telefondan net kullananlar süper bir uygulama.

ben tapatalk üyeliğime eklemiştim ama yinede ekran resmi çektim umarım işe yarar
e01479e8f098a5c1576cd72c8a4b96c5.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

ben tapatalk üyeliğime eklemiştim ama yinede ekran resmi çektim umarım işe yarar
e01479e8f098a5c1576cd72c8a4b96c5.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

tşkler kardeşim ama çıkmadı yinede. başka bir program buldum windows phone mağazasında forum feed ile girip bakıyorum biraz sıkıntılı yorum ekleme filan olmuyor takip edebiliyorum. bu Tapatalk hakkında hiç gelişme yokmu eklentisi kabul edilmedimi meclisden geçmedi mi :)

düzeldi arkadaşlar ben buldum haberiniz olsun :)

düzeldi arkadaşlar ben buldum haberiniz olsun :)

​Bende hala yok , ne yazınca çıkıyor ?

İlk önce browser dan renofanclub sayfasını aç sayfa açılınca sana soruyor tapatalk ta şu adresler var açılsınmı diye sende seçip açınca aratıncA açılıyor arayan buluyor ya :)

Geri