Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sitemizde bu sistem zaten vardı, Tapatalk dosyalarını yeniden yükleyip forumda aktif ettim lakin tapatalk sistemine daha önce kayıt oldunuz yazısı çıktığından listelemeye kaydedemedim, Melih ile konuştum akşam bakacak arkadaşlar...
BİRDE ŞU SORUN VAR gelen Bildirimlere tıklayınca gelen bildirim açılmıyor da forumun ana sayfa açılıyor sitede buna da bir çözüm yapılabilir galiba değilmi
yusuf abi biz neden bulamıyoruz aramaya renaultfanclub yazıyorum hiç bir konu yok diyor ,
nasıl yada ne yapmamız gerektiğini anlatırsan yapalım rct olduğundan mı bulamıyor yoksa silip tekrar mı kursak tablete ne yapalım
İki gundur tapatalk ile rfc die rct de geziyorum bi Allahın kuluda farketmedi kaçtane konuya yazdım tee ne zaman bi konuyu web uzerinden açtım başka adres çıktı ozaman farkettim işin tuhaf yanı konularda aynı hiç çakmadım. Nasıl bulcaz şimdi.