Tanışma-Satılık Megane 3 orjinal teyp ve ekran

Bence multimedya olmadan bi hiç memnunum iyiki taktırmışım, navigasyon, geri görüş kamerası, klip izleme dvd oynatma ve bir çok kullanışlı özelliği mevcut

Samsung Galaxy S5 cihazımdan gönderildi.

Bence multimedya olmadan bi hiç memnunum iyiki taktırmışım, navigasyon, geri görüş kamerası, klip izleme dvd oynatma ve bir çok kullanışlı özelliği mevcut

Geri görüş kamerasınıda takıyorlarmı iyiymiş güle güle kullanın ben aynalarıda katlanır yapmayı düşünüyorum yapabilirsem dışardan alıp taktırmak istiyorum.

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri görüş kamerasınıda takıyorlarmı iyiymiş güle güle kullanın ben aynalarıda katlanır yapmayı düşünüyorum yapabilirsem dışardan alıp taktırmak istiyorum.

Evet takıyorlar, aynaları bende istiyorum araştırdım ama biraz maliyetli yaptırırsanız paylaşırsanız sevinirim. İlaveten yeni meganeların kapı kolları düğmeli anahtarsız giriş için düğmeye basınca kapılar açılıyor. Öncekiler düğmesiz elinizi kapıya attığınızda açılıyor bence düğmesiz daha karizmatik ama çok arıza yapıyor diye düğmeliye geçmişler. Denk gelirse hem krom hem de düğmesiz taktırmak istiyorum

Aynaları araştırdımda 600 tl civarı satılıyor. Yalnız merak ettim aynaları içerden düğmeyle kapatmak için hazırlık varmı. Benim kapılar düğmesiz bu arada

Aynaları araştırdımda 600 tl civarı satılıyor. Yalnız merak ettim aynaları içerden düğmeyle kapatmak için hazırlık varmı. Benim kapılar düğmesiz bu arada

Bana bayi ve servis artık yeni meganeların ve clioların hepsi düğmeli geliyor dedi bayide incelediğim 2015 touch plusların hepsi düğmeliydi emin misiniz aracı teslim almadan gördünüz mü?

Bayiye gittiğimiz gün bir tane touch plus cvt teslimatı vardı orada görme fırsatım oldu hatta anahtarsız girişi alıcıya öğretiyorlardı kapı kollarında düğme görmedim adam kart cebinde elini kapıya attı ve kapı açıldı evet evet yoktu düğme

Demek ki versiyon versiyon şaşırdım şimdi anahtarsız giriş ve çalıştırma çok kullanışlı bişey kartı çantada unuttum bile işte tek fark kapıya elimi attığımda düğmeye basmam gerekiyor zaten eli atıyorum çok farklı değil ama krom ve düğmesiz maliyetli değilse taktırabilirim, renault şaşırttı beni şuanda genel anlamda memnunum umarım pişman olmayız

Bende merak ettim resimlere bakıyorumda düğme dediğiniz siyah nokta kadar bir yer var omu

Resim paylaştı bakın düğme dediğiniz bumu

Bende merak ettim resimlere bakıyorumda düğme dediğiniz siyah nokta kadar bir yer var omu

Evet siyah nokta ona basıyorsunuz, bastığınızı anlamaz başkası o gördüğünüz teslimattaki araçtada varsa bastıysa anlamamışınızdır. Düğmesizlerde yıkama esnasında veya yağmur damlalarıyla kapılar kendiliğinden açılabiliyormuş o yüzden düğme koymuşlar düğmelilerde de sensör var ve kart belli mesafede algılıyor ama ilk açışta düğmeye basmadan algılamıyor

Geri