Talisman Yeni Fotoğraflar-İnanlar Otomotiv

Zamanla kullanıcılardan göreceğiz artık.Alanlara hayırlı olsun...Yine de güzel araba
Aynen dediğiniz gibi.Alanlara hayırlı olsun ve kazasız belasız kullanmalarını dilerim.

Cam ile alakalı olarak videoda 13:18 de bahsetmişler.

Bu araba ne üretimi ? Kore de samsung sm6 olarak satiliyor. Ve herzamanki gibi ülkemizde satilandan daha guzel. Turkiyedeki aracta otomatik park etme ozelligi varmi ? Sm6 da gördum. Bose filan da var. Bide beyaz koltuk döşemesi güzelmiş. Çarpraz dikişli filan..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Latitude'da aynaların ayarlandığı yerde bagajı içeriden açmak için de bir düğme var zaten. Sizin Latitude'da yok mu? Yoksa sadece Executive'de mi var?

Latitude'da aynaların ayarlandığı yerde bagajı içeriden açmak için de bir düğme var zaten. Sizin Latitude'da yok mu? Yoksa sadece Executive'de mi var?
Dugme var ama sadece aciyor. Talismanda dugme varmi bilmiyorum ama bagaji actiginda kapak yukari cikiyor. Yay gibi birsey koymuslar demek

Bu araba ne üretimi ? Kore de samsung sm6 olarak satiliyor. Ve herzamanki gibi ülkemizde satilandan daha guzel. Turkiyedeki aracta otomatik park etme ozelligi varmi ? Sm6 da gördum. Bose filan da var. Bide beyaz koltuk döşemesi güzelmiş. Çarpraz dikişli filan..

Kontrol paketi alınırsa otomatik park özelliği oluyor.Paket 4000 TL.Eller serbest park,Aktif acil fren sistemi,360 derece park yardımcısı ve Emniyetli mesafe uyarı sistemi hepsi birlikte 4000 TL.
Standart bir özellik değil ve opsiyon sadece icon için geçerli.Touch donanımda opsiyon olarak yok.

Tanıtımda bagaj için ayak sensörüde var . Türkiyedeki Talismanlarda var ayağı tamponun altına tutunca bagaj otomatik açılıyor.

Talisman Fransa da geliştirildi.Üretim yeride Fransa.

Dugme var ama sadece aciyor. Talismanda dugme varmi bilmiyorum ama bagaji actiginda kapak yukari cikiyor. Yay gibi birsey koymuslar demek
Talisman da bagaj açmak için içeride düğme yok diye biliyorum.

Geri