Talisman Yeni Fotoğraflar-İnanlar Otomotiv

Fitil ve rüzgar sesi/yol sesi bu tarz üst segment araçta bence de önemli.Hem emniyet,hem de dış ortam sesini azaltmak için lamine,kalınlığı arttırılmış cam kullanırken fitil olayını atlamak gerçekten iyi olmamış.

bu eksikler passatta da vardır hem hepsi sonradan giderilir hem arac bizi yolda bırakmasın yeter hem bu paraya alınacak başka araç yok hem de yakıtı az 130bin araca verince yakıt önemli bir tek para kalmıyor çünkü!!!
1. Si ben passat kıyaslaması yapmadım.
2. Si o ünlem işareti ne demek oluyor ? Bana mı tepkiniz önce onu bi bileyim..

Fitil ve rüzgar sesi/yol sesi bu tarz üst segment araçta bence de önemli.Hem emniyet,hem de dış ortam sesini azaltmak için lamine,kalınlığı arttırılmış cam kullanırken fitil olayını atlamak gerçekten iyi olmamış.
Kalınlığı arttırılmış cam mı varmış ?Bunu bilmiyordum. Özelliklerdemi yazıyor

1. Si ben passat kıyaslaması yapmadım.
2. Si o ünlem işareti ne demek oluyor ? Bana mı tepkiniz önce onu bi bileyim..

yok yok size değil. ben birazdan gelebilecek yorumları bir cümlede özetleyeyim dedim. ünlem işareti de bu sınıfta bir araç alıp yakıtın 25 değil 23 kuruş yakmasıyla övünülmemesi gerektiğinden

Tanıtımlarda söylüyordu.BOSE de olduğu gibi,onu da kırpmış olabilirler.Bir yerde yazmıyor bilmiyorum.
Ben genel dizayn olarak konuştum.Fransa da sattıkları ile buradakilerin kapı fitilleri de farklı ise onu bilemem tabi.

@Aykut_25
Diz mesafesi çok çok iyi aynı boylardayız ama latitude de tavan yüksek talismanda basık yinede koltuğu kendime ayarladığımda bile arka çok rahat.Uzunlar için yeni nesil araçlara inip binmek zor çünkü tavanlar çok alçak.

Icon ve touch da 3D arkamys 9 Hoparlör var deniliyor ,arka hoparlör ve ayrı tizler kapılarda..İzmir maisteki iconda Bose yazısı vardı belki numelik gelenlerdendir.

Kapı içleri iconda standart deri kaplı ,konsol deri kaplı ,iconda deri koltuklar standart.

Aynı konu donanımhaberde de var senin aksine önyargıyla gelenler ,farklı premium kullanıcıları bile beğenmiş .Ses şikayeti olan okumadım.Tek eleştirilen yanı Fiyatı.

Passatla karşılaştıran herkes kesinlikle Talisman diyor

İki kapı arası fitil benimde ilk dikkatimi çeken kısımdı bence de olmalıydı ancak ön kapı ön duvarında bile (çamurlukla arasında) fitil konulmuş , iç cam çerçevesi kaplaması var bunlar extra sessizlik için ,bagajda izolaasyon anlamında eksiklik görmedim heryeri kaplı bagaj kollarının yuvası kapalı.Bagaj kilidi bile kapaklı korunuyor.Keşke bagaj kapağı passat gibi olmayıp amortisörlü olsaymış.

Bambamın yorumu sana değil seninle aynı fikirde :)

Talisman çok satar diğer marka kullanıcıları bile beğenmiş fiyat motor donanım görünüm işlerini başarmış gibi tutulacak mı göreceğiz ,ama tekrar yazayım latitude e ilk bindiğimde olmamış demiştim ama talisman öyle değil Icon süper ama touch ı inceleme fırsatım olmadı.

Son düzenleme:
Tanıtımlarda söylüyordu.BOSE de olduğu gibi,onu da kırpmış olabilirler.Bir yerde yazmıyor bilmiyorum.
Ben genel dizayn olarak konuştum.Fransa da sattıkları ile buradakilerin kapı fitilleri de farklı ise onu bilemem tabi.
Zamanla kullanıcılardan göreceğiz artık.Alanlara hayırlı olsun...Yine de güzel araba

yok yok size değil. ben birazdan gelebilecek yorumları bir cümlede özetleyeyim dedim. ünlem işareti de bu sınıfta bir araç alıp yakıtın 25 değil 23 kuruş yakmasıyla övünülmemesi gerektiğinden
Peki :)

Kalınlığı arttırılmış cam mı varmış ?Bunu bilmiyordum. Özelliklerdemi yazıyor

Bunlar özelliklerde yazmaz genelde tanıtım testlerinde yazarlara anlatılır.Örneğin megane 4 tede cam kalınlığı artırılmış.Clio 3 tede aynı uygulama yapılmıştı çoğu kişi bilmez çünkü sadece ilk testlerde anlatılır birdaha gündeme gelmez.

Birde basın mensuplarına insignia ve passatıda test ettirmeleri doğruymuş donanimhaber de resimleride var 3 ü yanyana da resimlenmiş talisman farkı belli oluyor.

@Aykut_25
Diz mesafesi çok çok iyi aynı boylardayız ama latitude de tavan yüksek talismanda basık yinede koltuğu kendime ayarladığımda bile arka çok rahat.Uzunlar için yeni nesil araçlara inip binmek zor çünkü tavanlar çok alçak.

Icon ve touch da 3D arkamys 9 Hoparlör var deniliyor ,arka hoparlör ve ayrı tizler kapılarda..İzmir maisteki iconda Bose yazısı vardı belki numelik gelenlerdendir.

Kapı içleri iconda standart deri kapılı ,konsol deri kaplı ,iconda deri koltuklar standart.

Aynı konu donanımhaberde de var senin aksine önyargıyla gelenler ,farklı premium kullanıcıları bile beğenmiş .Ses şikayeti olan okumadım.Tek eleştirilen yanı Fiyatı.

Passatla karşılaştıran herkes kesinlikle Talisman diyor

İki kapı arası fitil benimde ilk dikkatimi çeken kısımdı bence de olmalıydı ancak ön kapı ön duvarında bile (çamurlukla arasında) fitil konulmuş , iç cam çerçevesi kaplaması var bunlar extra sessizlik için ,bagajda izolaasyon anlamında eksiklik görmedim heryeri kaplı bagaj kollarının yuvası kapalı.Bagaj kilidi bile kapaklı korunuyor.Keşke bagaj kapağı passat gibi olmayıp amortisörlü olsaymış.

Bambamın yorumu sana değil seninle aynı fikirde :)

Talisman çok satar diğer marka kullanıcıları bile beğenmiş fiyat motor donanım görünüm işlerini başarmış gibi tutulacak mı göreceğiz ,ama tekrar yazayım latitude e ilk bindiğimde olmamış demiştim ama latitude öyle değil Icon süper ama touch ı inceleme fırsatım olmadı.

Uzun olmak çok sıkıntı abi :)
çamurluk arasında fitil yoktu aynı yerdenmi bahssediyoruz acaba ? ön kapı ve çamurluk arası diklemesine olan bir fitil değil mi ? ayna ile marşpiyel uzantısına olan..Ben özellkle baktım yoktuda..Ama kapıyı çevreleyen fitil vardı evet.AMortisörlü bagaj Renault bir türlü yapmıyor. Çok büyük eksikik bu. Yanlız bagaj kendiliğinden açılıyor . o ittirici nedir tam olarak kendi arabama bayadır yapmak istiyordum :)içerden bastığımda kapak açılsın.. :)
Umarım araç tutar. Renault kullanıcısı olarak bu sınıf artık tutsun istiyorum. yoksa 140 bnlik aracı 70 e satarız yine.

Geri