Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Siyah olan Touch donanımlı ,jantları güzel olan Icon
Fiyatlar yüksek ama bu sınıf böyle
Donanımhaberdeki konuda Talismanı inceleyenler çok beğenmiş passattan da avantajı çok .Talisman Latitude gibi olmayacak ikisinede ilk binişteki hisler çok çok farklı .
@Erhan ilk sürüş izlenimleriniz nedir mercedes amg ile farklar ?
birde önceki konuda test eden arkadaş 160 EDC için 110km de 2000d/dk 6.vites yazmış deneyebildiniz mi ? Sessizlik vs nasıl ?
İlk resimdeki araç Touch az donanımlısı , nasıl az ise ön -arka park sensörüne ,eller serbest giriş ,elek. katlanır ayna ,R-link 2 sine kadar standart.
Bu arada bu saydıklarımız passat severler için gelsin çünkü bunlar sadece passat highline yani en üst donanımda var ..
şimdi baktımda o ekranı standart koymuşlar en önemlisi bence gerisine bakmaya gerek yok boş paket 100 bin üstüne 10 lira daha koysak çorludan bi ev alırız
alfa-xxx Benim normalde kullandığım araç a180 cdi amg otomatik olanı.. Talisman'ın daha büyük lastik ve jantlarına ragmen Mercedes'ten daha konforlu olduğunu söyleyebilirim..ayrıca motor sesi ve rüzgar sesi hususunda talisman çok daha iyi.. Talisman yüksek hızlarda daha fazla güven veriyor.. ilk etapta 160 hp 380 tork bu mu dedim fakat araç hızı hissettirmediğinden olsa gerek.. Üst hızlarda (ben 160-170 gibi gezdim) yüksek hp ve torkun etkisiyle çok rahat hareket ediyor.. devire göre hızı düşük buldum sanırım edc 7 olmalıydı bu araç.. vites yükseltme ve düşürmede en az mercedes kadar başarılı yani vites geçişlerini hissettirmiyor..Frenler çok güçlü bu kadar ağır bir aracı bile çok rahat durdurabiliyor.. Aracın içine çok az ve çok güzel bir motor sesi geliyor gaza yüklendiğimizde... özetle bu araç mercedes olsaydı 250 bin civarı olurdu.. Not: Bu aralar altımda 2014 passat var ve yeminle söylüyorum uzun bir talisman testinden sonra tekrar passata atlayınca c segmentine binmiş gibi hissettim, passatın motoru sesli ve hantal geldi, ayrıca iç konsol ve kapı içleri çok saha basit...