Talisman Yeni Fotoğraflar-İnanlar Otomotiv

Fiyatlar yüksek . Devlete büyük iş düşüyor. Ötv indirimi bekliyoruz

Kapı yanlarında fitil yok.gözüme çarptı :) kedi gözlerinin ışığı yanmıyor galiba Umarım showroom aracı diye öyledir..

Hayır gerçekten yanmıyor.İçinde aydınlatma yok.Muhtemelen devresi de yoktur.

Fiyatlar yüksek . Devlete büyük iş düşüyor. Ötv indirimi bekliyoruz

Devletin yapacağını sanmam ama bu fiyatlarla yüksek satış rakamları yakalayamaz ise Mais in birşeyler yapması gerekir sanırım.:)

Dün araci test ettim ve 4000 tl kapora vererek en son 144 bin liraya anlaştik.. 160 hp icon+isitmali soğutmali masaj özellikli kahve deri koltuklar+4control+vizon kahve+stepne+head up display+adaptif hiz sabitleyici+vs vs vs...

Hayırlı uğurlu olsun.Kazasız belasız kullanın inşallah.

Dün araci test ettim ve 4000 tl kapora vererek en son 144 bin liraya anlaştik.. 160 hp icon+isitmali soğutmali masaj özellikli kahve deri koltuklar+4control+vizon kahve+stepne+head up display+adaptif hiz sabitleyici+vs vs vs...
erhan bey ben de almayı düşünüyorum ellerinde hazırda araç varmı bayilerin

Ali bey araci mart ayinin en son 14'ü gibi teslim ederiz dediler. çünkü araç hala resmileşmedi,kasko bile yapilmiyor...

Ali bey araci mart ayinin en son 14'ü gibi teslim ederiz dediler. çünkü araç hala resmileşmedi,kasko bile yapilmiyor...

Böyle yakın bir tarih vermişlerse eğer demek ki ellerinde araç varmış :)

Haluk bey ben osmaniye'de yaşiyorum bizim bayiye 5 tane geldi birisini ben ayirtmiştim zaten.. Vizon kahve ve ağzina kadar dolu olan 160'lik paketi aldim... Normalde 2015 eylül çikişli mercedes a 180 cdi amg 7g-dct aracim var ama bu araci 1 senedir bekliyordum..

Bayiye araçlar dün geldi daha.. şu siralar bayilerin birçoğuna gelmiş olmali..

10'u ile 14'ü arasi satişi yapilacak.. Araç bayide şu an..

Geri