Talisman R-Link 2 Güncelleme 2017

Bi güncelleme gelmis sanirim yabancı forumlarda yaziyormus. 2016.12 harita sürümü. Car play olmayanlarda 2.2.18.590, car play olanlarda 3.3.16.94

97f1e1aa515ba52b83fcaf7d0af5b951.webp

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Renault özellikle Talisman'larda araç 1 yılını doldursun ve yeniden ücret alalım diye bekliyor, Talisman sahiplerinden 1 yıl dolmadan ücretsiz güncelleme alabilen var mı?..

arkadaşlar talismanda bluetooth ile müzik dinlenmiyor mu araçta. bir türlü beceremedim.

arkadaşlar talismanda bluetooth ile müzik dinlenmiyor mu araçta. bir türlü beceremedim.
Dinlenebiliyor.Bluetooth menüsünden medya ulasımi icinde izin verdikten sonra bluetooth baglantisini yapiyorsunuz ve sonrasinda telefondan muzik acinca araçta n dinleyebiliyorsunuz.Ben halihazirda bu sekilde dinliyorum.

İphone büyük ihtimal. Telefonun icinde en az 1 adet mp3 olmasi lazim aksi takdirde Bluetooth gormuyor.

bluetooth menusu nerde baskan. ne telefonda ne arabada bulabıldım :)

tamam iphone un içine bir tane mp3 attıktan sonra düzeldi. çok sağolasın arkadasım

Hayırlı olsun :)

smartphone mirroring özelliğini yani telefon ekranını tamamen araç ekranına yansıtabilen arkadaşımız var mı?

Geri