Sayın Befe;
ben Megane 4 icon sahibi olarak sizin gibi talisman güncellemesini bekliyorum diyebilirim(Benim aracımda da sistem versiyon numarası 803). Megane 4 sahibi diğer arkadaşlarım bir çok güncelleme aldılar, R LINK 2, Şanzuman, v.s. ben kendi aracım ile ilgili sevise gidip bu tür güncellemeler varmış benim araç için bir bakalım dediğimde sonuç ve cevap hep aynı oluyor; "SİZİN ARAÇ İÇİN HERHANGİ BİR GÜNCELLEME YOK" neden diğerlerine var bana yok dediğimde iki cevap var birincisi mantıklı olan cevap "GÜNCELLEME ŞASİ NUMARASINA GÖRE DÜŞÜYOR SERVİSLERE" bu cevap tatmin edici. Fakat ikinci cevap bana pek de anlamlı gelmiyor ki o cevap ta şudur "SİZİN ARACIN YAZILIMI TALİSMAN İLE AYNI, TALİSMANA GÜNCELLEME GELDİĞİNİ DUYDUĞUNUZDA GELİN BAKALIM"
Ayrıca bu forumun MEGANE 4 KULÜBÜ bölümünde "Map of Europe Güncellemesi" başlığı altında son günlerde harita güncellemesi geldiğini duydum ve araştırdım, fakat diğer kullanıcıların araçlarına gelen harita güncellemesi benim aracım için yok, bunun için mais'e mail attım, 2 nci gün mais tarafından telefonla bilgilendirme için arandım. Müşteri yetkilisi aracımı teslim aldığım tarih itibariyle 1 yıl olan destek süresinin bittiği, bundan sonra gelecek güncelleme ve internet bağlantısı, mail, twertter v.s. hizmetlerin ücret karşılığı edine bileceğimi, yakın bir tarihte bedelli olarak harita güncellemesi geleceğini söyledi.