Harita güncelleme konusunda çok yavaş maalesef Renault, aslında aylar önceden güncelleme gerekiyordu...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harita güncelleme konusunda çok yavaş maalesef Renault, aslında aylar önceden güncelleme gerekiyordu...
Kesinlikle çok haklı düşünüyorsun, aynı fikirdeyim...Benim harita güncelleme aboneliğim 15 gün sonra doluyor.Yanlış bakmadıysam yeni abonelik paket olarak alınabiliyor ve 89 eur kadar para veren de yılda 1 tane bile güncelleme alamayacak.Alsa bile 2 yıl öncenin haritası.Saçma.Anroid auto /carplay olsa hiç uğraşmayacağız.
Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Osman Gazi Köprüsü kullanıma açılalı ne kadar uzun süre oldu. Fakat bunca zamandır Renault'tan en ufak bir güncelleme gelmedi, ki kullandığımız Talisman Renault'un en üst düzey sedan arabası. Bu araç için yapılacak güncellemelerde daha hassas olmalarını bekliyoruz bizler Renault kullanıcısı olarak... 2-3 yılda bir güncelleme olacak ise araçlara navigayon koymanın hiçbir anlamı yok...
Yapilacak.oslem ilk olarak flash diskinize fat 32 format atin sonra format attiginiz flashi araciniza takin biraz bekleyin rlink seri numarasini flasha atacak flashi aractan cukarin ve rlink programini yuklediginiz bilgisayariniza takin aracin flasha attigi seri numarasini taniyacak ve gondeeilmis olan yuklemeyi flasha atacak yukleme bittikten sonra flashi cikarip araciniza takin yuklemeye otomatik baslayacaktir yukleme yaparken araciniz calisir vaziyette olsun ve rlink ekraniyla hicbor sekilde oynamayin taki yukleme tamamlandi diyene kadarArkadaşlar r-link store üyelik icin seri no istiyor onuda araca bağlanan hdd filana atıyormuş ben bağladım r-limk dosyayo atmış ama seri no yok bie tane dosya atmış onuda okumuyor pc ye r-link indirdim oda işlem yapmıyor hdd yapılandırılıyor gibi birşeyler yazıyor ama görmüyor bile sorun nedir nasıl yaparım bilgisi olan varmı ?
Yapilacak.oslem ilk olarak flash diskinize fat 32 format atin sonra format attiginiz flashi araciniza takin biraz bekleyin rlink seri numarasini flasha atacak flashi aractan cukarin ve rlink programini yuklediginiz bilgisayariniza takin aracin flasha attigi seri numarasini taniyacak ve gondeeilmis olan yuklemeyi flasha atacak yukleme bittikten sonra flashi cikarip araciniza takin yuklemeye otomatik baslayacaktir yukleme yaparken araciniz calisir vaziyette olsun ve rlink ekraniyla hicbor sekilde oynamayin taki yukleme tamamlandi diyene kadar