Arkadaslar bugun rlink harita guncellemesi geldi bilginiz olsun 6 gb
Megane icin diye duydum ama talisman icindemi gecerli r-link sistemi mi güncellemesi yoksa sadece navigasyonmu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaslar bugun rlink harita guncellemesi geldi bilginiz olsun 6 gb
Onceki de 5.4 gb idi.Yine diskte yeterli alan yok diyecek mi bakalım.Arkadaslar bugun rlink harita guncellemesi geldi bilginiz olsun 6 gb
İnsallah r link guncellemesi de gelmiştir.Megane icin diye duydum ama talisman icindemi gecerli r-link sistemi mi güncellemesi yoksa sadece navigasyonmu
R link store a baktım biraz önce.Hala eski harita görünüyor sistemde versiyon 2015.06.
R link versiyon güncellemesi de görunmüyor.
değişiklik olarak yeni yapılmış yollar ekleniyor yoksa grafik görüntü şeyler pek değişmiyor benim en son yüklediğim güncelleme 5.95 gb tıhaziran başı benim aracıma R-LINK te europa harite güncellemesi gelmişti 5,4 gb lık bir güncelleme idi , ben de bilgisayardan flash belleğe alıp R-LINK eyükledim ama gözle görünen bir değişiklik olmadı
Arkadaşkar R-LINK 'de harita güncelleyen arkadaşlardan rica etsem bakabilirler mi...
İstanbul 'daki AVRASYA TÜNELİ
İstanbul 'daki YAVUS SULTAN SELİM KÖRÜSÜ
GEBZE 'deki ORGAN GAZİ KÖPRÜSÜ
GEBZE BURSA arasındaki OTOBAN
sizin şu andaki R-LINK haritanızda görülüyor mu ?
Ben durmadan haritanın yeni versiyonun bakıyorum interneten, hep eski 2015.06 sürümü görülüyor. Eğer sizin güncellediğiniz haritalar da bu ise, maalesef her hangi bir yol ( hiç olmazsa şu yukarıda yazdığım ana yollar) güncellemesi gelmemesi gerek
Neden bunca zamandır bu harita da güncellenmiyor acaba : (( İstanbul'da katiyen kullanılmaz bir hale geldi bizim araçtaki navigasyon.