Talisman R-Link 2 Güncelleme 2017

Megane icin diye duydum ama talisman icindemi gecerli r-link sistemi mi güncellemesi yoksa sadece navigasyonmu
İnsallah r link guncellemesi de gelmiştir.

R link store a baktım biraz önce.Hala eski harita görünüyor sistemde versiyon 2015.06.
R link versiyon güncellemesi de görunmüyor.

R link store a baktım biraz önce.Hala eski harita görünüyor sistemde versiyon 2015.06.
R link versiyon güncellemesi de görunmüyor.

güncellemeler araç kimliğine göre geliyor belki bana gelen güncelleme sizde önceden yüklenmiş olabilir flashı taktığımız zaman seri numarasını algılıyor o seri numarasına yönlendirilmiş bir güncelleme var ise görünür

haziran başı benim aracıma R-LINK te europa harite güncellemesi gelmişti 5,4 gb lık bir güncelleme idi , ben de bilgisayardan flash belleğe alıp R-LINK eyükledim ama gözle görünen bir değişiklik olmadı

haziran başı benim aracıma R-LINK te europa harite güncellemesi gelmişti 5,4 gb lık bir güncelleme idi , ben de bilgisayardan flash belleğe alıp R-LINK eyükledim ama gözle görünen bir değişiklik olmadı
değişiklik olarak yeni yapılmış yollar ekleniyor yoksa grafik görüntü şeyler pek değişmiyor benim en son yüklediğim güncelleme 5.95 gb tı

Arkadaşkar R-LINK 'de harita güncelleyen arkadaşlardan rica etsem bakabilirler mi...

İstanbul 'daki AVRASYA TÜNELİ
İstanbul 'daki YAVUS SULTAN SELİM KÖRÜSÜ
GEBZE 'deki ORGAN GAZİ KÖPRÜSÜ
GEBZE BURSA arasındaki OTOBAN

sizin şu andaki R-LINK haritanızda görülüyor mu ?

Ben durmadan haritanın yeni versiyonun bakıyorum interneten, hep eski 2015.06 sürümü görülüyor. Eğer sizin güncellediğiniz haritalar da bu ise, maalesef her hangi bir yol ( hiç olmazsa şu yukarıda yazdığım ana yollar) güncellemesi gelmemesi gerek :(

Neden bunca zamandır bu harita da güncellenmiyor acaba : (( İstanbul'da katiyen kullanılmaz bir hale geldi bizim araçtaki navigasyon.

Arkadaşkar R-LINK 'de harita güncelleyen arkadaşlardan rica etsem bakabilirler mi...

İstanbul 'daki AVRASYA TÜNELİ
İstanbul 'daki YAVUS SULTAN SELİM KÖRÜSÜ
GEBZE 'deki ORGAN GAZİ KÖPRÜSÜ
GEBZE BURSA arasındaki OTOBAN

sizin şu andaki R-LINK haritanızda görülüyor mu ?

Ben durmadan haritanın yeni versiyonun bakıyorum interneten, hep eski 2015.06 sürümü görülüyor. Eğer sizin güncellediğiniz haritalar da bu ise, maalesef her hangi bir yol ( hiç olmazsa şu yukarıda yazdığım ana yollar) güncellemesi gelmemesi gerek :(

Neden bunca zamandır bu harita da güncellenmiyor acaba : (( İstanbul'da katiyen kullanılmaz bir hale geldi bizim araçtaki navigasyon.

Ben bayramda bakmistim kopruden gecerken yeni yollar gorunmuyor arac deniz ustunde boslukta gidiyormus gibi gorunuyor

Kadjardada yok zaten sanırım ayni surumu kullaniyor navide.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri