Renault ses sistemi konusunda zaten oldukça başarısız. Bunu bilmeyen yoktur herhalde. Tıpkı trim sesleri gibi bir sıkıntı. Renault alan hemen herkesin en buyuk derdi 1 trim sesleri 2 ses sistemi. Yanı passat dengi olarak çıkan bir araç ve tasarım dışında paşaların yanından geçmiyor. Talisman da azımsanmayacak bir bedeli var. İnsan bu kadar para verince paşayım boşunu alırım daha iyi diyor istemeden. Yanı rakiplere baktığınız zaman hepsinin altında bu iki noktada. Tamam tasarım güzel, iç mekan güzel, genişlik masallah, devasa bagaj... ama bunlar yetmiyor. Her zaman şunu söylerim iki tip araba olacak; bir en boş paket 2 en dolu paket. Sen arabanı yap en dolusu bu kadar de milleti opsiyonlarla uğraştırma merak etme arabayı alacak 5.000 - 10.000 fazladan verip alır. Kafa rahat olur en azından. Bu tamamen cepten ne kadar parasını alırım ile alakalı. Vw neden bu kadar çok satıyor bir gidip bakın yetkili servislerine. Geri bildirim yok denecek kadar az. Zamanında isim gereği İstanbul'daki bütün yetkili servislere girip çıktım. Fiat, Volvo, Renault, Subaru, Opel, Ford, Dogus grubu hemen hepsini tanırım. Yanı konu nerelerden nerelere geldi ama ne kadar ekmek o kadar köfte olayı. Renault'un en kızdığım yanı ve allah düşürmesin değil ailemi tanıdıklarımı dahi bindirmeyeceğim bir modeli varsa o da symbol dur. Hayatımda bu kadar kötü, bu kadar kalitesiz bir araba daha görmedim. Kusura bakmayın uzun oldu ama epey birikim var.
Bu arada ben de 2014 fluence kullanıyorum. İmkanım olsa 5.000 daha fazla verip corolla almak istedim ama bütçe işte.
Fikirler tamamen kişiseldir. Kimseyi, hiç bir markayı hedef almak gibi bir niyetim yoktur.
Saygılar herkese.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu arada ben de 2014 fluence kullanıyorum. İmkanım olsa 5.000 daha fazla verip corolla almak istedim ama bütçe işte.
Fikirler tamamen kişiseldir. Kimseyi, hiç bir markayı hedef almak gibi bir niyetim yoktur.
Saygılar herkese.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi