Kılima havasına yön verme işine yarayan tutacak kırıldı o tek değişmedi komple havalandırmalar değişti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun.merhaba arkadaşlar, lastik olayından sonra araçta sadece 80-90 km arasında ön taraftan uğultu gelmeye başladı. Dün renault ankara mais servisine bıraktım. İlk başta lastikten kaynaklıdır dediler. 2 farklı talismandan jant-lastik takılarak test sürüşüne çıktık ve ses gelmeye devam etti.. 1 mayıs resmi tatilinden kaynaklı salı günü işlemlere başlıyabiliriz dediler.
porya bilyası'ndan geldiğinden şuphelendiğimi söyledim.
bakalım haftaya sorunla ilgili gerekli gelişmeleri buraya yazarak sizleride bilgilendiririm.
merhaba arkadaşlar, lastik olayından sonra araçta sadece 80-90 km arasında ön taraftan uğultu gelmeye başladı. Dün renault ankara mais servisine bıraktım. İlk başta lastikten kaynaklıdır dediler. 2 farklı talismandan jant-lastik takılarak test sürüşüne çıktık ve ses gelmeye devam etti.. 1 mayıs resmi tatilinden kaynaklı salı günü işlemlere başlıyabiliriz dediler.
porya bilyası'ndan geldiğinden şuphelendiğimi söyledim.
bakalım haftaya sorunla ilgili gerekli gelişmeleri buraya yazarak sizleride bilgilendiririm.
Ustam ses tam olarak dikis aynasının olduğu yerden geliyor bende ses vardı servis bulmadı ben buldum
Benim bu ikinci talisman reneult benim aracı 42 binde değişim yaptı
Çu anki araç 2400 klm direksiyon kutusu ses geldi gittim direksiyon tutusu değişecek dediler bende değiştirmiyecem arızalı kaldın ya paramı iade edecekler yada yapmiyacam 25 günlük araç bunu yaparsa vay halime diğer araç gibi perişan olurum