- Konuyu Başlatan
Sanırım sorunları düzeltmişler Nisan 2017 de aldım. 2gün kullanabildim. istanbula gidip geldim okadar... Aracım en full ü ve vision pakette var ama tabela okumadan emin degilim heads up yada ekranda trafik işareti varmıydı hatırlamıyorumSanki USB ile Rlink storedan güncelleme yaparken sadece haritam guncellemedi sistemde güncellendi sanırım. çünkü güncelleme sonrası bir suru yeni uygulamalar cıktı.. Rlink2 güncelleme işinin sadece serviste ODB den yapıldığına eminmisiniz ?
Evet.Eminim.Ben Rlink uygulama güncellemesinden bahsetmiyorum.O güncellemelerin tamamını ben de ekledim.Hatta rlink store üzerinden yine usb kullanarak istemediğim uygulamaları kaldırdımda.Sonra tekrar yüklediklerim de oldu.Bu başka bir şey.Rlink versiyonu obd+usb kullanılarak yüklenebiliyor.Konuda bahsettim; telefonum bluetooth a bağlanmıyordu.Versiyonu ....703 iken .....803 oldu.
R link 2 kullanan megane4 , kadjar vb modelleri kullananlarda sürümü aynı şekilde güncellettiler.Model kulüplerinde hepsinin paylaşımı var.
Tabela okumaya gelince; visio sistemi benim aracımda da var.Head up display de ben de tabela okuma işaret/ikazı yok.Sizinkinde varsa resim paylaşırsanız seviniriz.
Ancak 2 hafta önce ben showroom da yeni gelmiş Şubat 2017 üretimi Talisman icon da da tabela okuma yoktu.
Son düzenleme: