Bende de 2 ay önce start stop arızası verince garantiden akü değişti. 2 yıl olmadan akü değişmesine tatmin edici bir cevap alamadım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de haftaya randevumda aküyü değiştirme talebinde bulunacağım.
Serviste pil daha ucuzmuş. Ben marketten 5 liraya alıp (cr2032) iki kumanda da değiştirmiştim.
Bende de 2 ay önce start stop arızası verince garantiden akü değişti. 2 yıl olmadan akü değişmesine tatmin edici bir cevap alamadım.
benim arac ikikez kapı önünde çalışmadı birinde akü takviyesi yaptım normal sandım diğerinde yol yardım çağırdım sorun tespit edilemesiğinden tam dolum yapılması için servise gitmem gerektiğini söyledi ve bu yüzden servise başvurdum servisde tam dolum yapılarak akü test edildi ve sorunlu çıktı değişti eğer sizin aküde böyle sorun yoksa değişmez tam dolum yapıp test sonuca bakıyorlar .
Aynen baya şaşırdım ilginç olan bana plaka ampulu denildi bende 2.5 tl diye hiç bakmadım eve gidince bir bakayım dedim pil olduğunu gördüm bileydim diğer anahtar içinde alırdım onunda bitik) .
Akü sorunu bir çok elektronik aksamı arızalı olarak gösterebiliyor değişime sevindim sıfır sıfırdır .
Arkadaşların bilgisi olsun ,gaza basınca gelen ıslık sesi için servise gittim,komple turboyu garantiden değiştirdiler.
Arkadaşlar Aracımın içinde 150 km.hızdan sonra başlayan ses nedeni ile yarın Servise gideceğim. Sonucu paylaşırım.