- Konuyu Başlatan
Sakaryadayım ernaz buradaki servis benden önceki sahibi düzenli olarak yaptırmış bakımlarını umarım ilgilenirler
Ben ilgileneceklerini düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakaryadayım ernaz buradaki servis benden önceki sahibi düzenli olarak yaptırmış bakımlarını umarım ilgilenirler
Sakarya ernaz bıraktım arabayı 1gün kaldı bilya sesi diye bırakmıştım öyle değilmiş başka talisman dan 4tekeri benimkine takmışlar ses kesilmiş lastikler de sorun var dediler arabayı aldım. Bi lastikçiye götürüp baktırcam bakalım ne diyecek
Sakarya ernaz bıraktım arabayı 1gün kaldı bilya sesi diye bırakmıştım öyle değilmiş başka talisman dan 4tekeri benimkine takmışlar ses kesilmiş lastikler de sorun var dediler arabayı aldım. Bi lastikçiye götürüp baktırcam bakalım ne diyecek
Şasi numarasından serviste kontrolünü yaptırabilirsiniz.Aracı aldığınız kişide servis kağıtları ya da e-posta adresinde e-arşiv faturaları olmalı.Servis bültenlerini servis harici bir tek yabancı forumlarda bulabilirsiniz.Bülteni nereden görebilirim servisin kayıtlarında vardır herhalde değişip değişmediği bi sorayım bunu başka nelerin değişmesi gerektiği bültendemi yazar
Port renault isminde play store da bir program var onu indirip kurarsanız servis kayıtlarınıza ulaşabiliyorsunuz.
Port renault isminde play store da bir program var onu indirip kurarsanız servis kayıtlarınıza ulaşabiliyorsunuz.