Symbollere ara kolçak ve koltuk kılıfı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
koltuk kılıfı çok luzumsuz birşey bence sıfır araba alıp hemen kılıf takanları vede arabasını hiç kullanmayanları biliyorum ikinci sahibe kıyak gibi bence gereksiz ha koltukları kirletecek kirletecek birşeyler konacaksa örtü serin bence yada yaz sıcakları için ön koltuklara pratik terlemeyi önleyen kılıflar var onlar olabilir ama komple yapmak bana göre luzumsuz

Kilif koltuklarin yipranmasini onler kullanabilirsiniz kolcaktada guzel urunler var

Arkadaşlar sahibinden.com 'un 31658630 ve 45407564 nolu ilanlarını inceleyin yorumlarınızı bekliyorum. Bence çok orjinal durmuş öyle değil mi? Sanki renkleride koltuklarla bire bir gibi nerdeyse. Olursa böyle bişi olmalı yoksa başkası çok emanet gibi, çakma duruyor. İyi forumlar.

Arkadaşlar sahibinden.com 'un 31658630 ve 45407564 nolu ilanlarını inceleyin yorumlarınızı bekliyorum. Bence çok orjinal durmuş öyle değil mi? Sanki renkleride koltuklarla bire bir gibi nerdeyse. Olursa böyle bişi olmalı yoksa başkası çok emanet gibi, çakma duruyor. İyi forumlar.

Bunlar güzel koltuğa montajlanıyor...:eyv
185tl çok para, clioIII'ler için üretilen armsterler bile 130 tl...

Merhaba ben yaptırdım 70 tl ye eğer çok raht oluyor 2011 modeller için bulamazsınız yok

Merhaba ben yaptırdım 70 tl ye eğer çok raht oluyor 2011 modeller için bulamazsınız yok

hoşgeldiniz üye tanıtımları bölümünden kendinizi kısaca tanıtırsanız seviniriz keyifli forumlar:eyv

selamlar.. Ben bursada orjinal denılebılecek kadar ıyı yaptırdım kolcagımı yukarı ve aşagı dogru oynamakta ve cıkma kopma gibi bi problemı yok garantı verıyolar ve sizlerle paylasmak ıstedım bana 80tl ye mal oldu buyrun..
09082010003.jpg

koldayamam.jpg

Koltuğun yanına mı monte ettirdin?

koltuğun yanına monte edilebilen kolçaklardan kullanın işçilik dahil 50 tl

evet koltugun kaplamasını soktu ve ıcınde kol dayama yerı var koltugun ıskeletınde orjınalınde oraya kaynakla tutturdu ve kol dayama kılıfını ustune taktı bırebır fabrıkadan cıkarmıs gıbı oldu cok memnunum tavsıye ederım typhoon nıcklı uyemızın de demek ıstedıgı bu sanırım

Geri