Symbol Aracıma Hız Sabitleyici Taktırmak İstiyorum Önerileriniz Nelerdir ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan _volky_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gaz kelebeğin elektronik değilse olmaz. gaz kelebeğin elektonik olsa bile uyumlu direksiyonun yok ve mevcut bi alt yapı (kablolama) yok aracında. Zaten bulupta takabilceğin hazır bir hız sabitleyici sistem yok.

Mesela benim aracımda kablolama dahil her türlü alt yapı var. ben bir düğme ve direksiyonla işimi çözebiliyorum. Ama sen bu kadar şanslı değilsin. Ne aracının beyninde hız sabitleyici programlı nede gerekli alt yapı aracında mevcut. %99 imkansız yapılması. Eğer çok ciddi bir rakamı gözden çıkartırsan yapılmaz diye bişi yok ama mantıklı ve akıllı bir iş olmaz.

Eğer böyleyse tabikide yaptırmam (:
ben bakıma gittiğimde yinede bir servisle görüşeyim bakalım onlar neler diyor tşkler bilgileriniz için..

Eğer böyleyse tabikide yaptırmam (:
ben bakıma gittiğimde yinede bir servisle görüşeyim bakalım onlar neler diyor tşkler bilgileriniz için..

bence hiç görüşmeyin yapılıyorsa bile 2 milyardan aşagı fiyat cekmezler :)

Zor İhtimal Yapılması

çok uzun yol yapıyorsunuz sanırım böle bir şeye ihtiyac duyduğunuza göre :)

Çok uzun yol yapmıyorum ama sanırım biraz rahatıma düşkünüm neyse artık tam gaz devam edicez (:

Çok uzun yol yapmıyorum ama sanırım biraz rahatıma düşkünüm neyse artık tam gaz devam edicez (:

Alışkın Olan İçin Büyük Rahatlık Ama Yeni Alişanlar İçin Ciddi Sıkıntı Doğabilir Hız Sabitleme Konusunda Hele Acemilik De Var İse

alt yapı varlığı nasıl anlaşılılacak peki. benim clio 3 hb dyn.te varmıdır?

alt yapı varlığı nasıl anlaşılılacak peki. benim clio 3 hb dyn.te varmıdır?

Senin arabada byük ihtimalle alt yapı vardır çünkü bizimkilerle donanımı hemen hemen aynı...

Sonrada taktırmak olldukça zor bi iş.Denildiği gibi alt yapı olması lazım, oldu diyelimm gaz pedalından direksiyona kadar değişecek olan parçalar var.(sabitleyici sistemle birlikte sınırlayıcıda takılacağı için gaz pedalının değişmesi gerek)
Bir ton iş dertsiz başınıza dert almayın derim ben :)

Geri