Öncelikle Merhaba Arkadaşlar;
2010 Clio Symbol Aracıma Tesisat Bağlamak İstiyorum Sizlerinde Bilgilerini Ve Görüşlerini Almak İstedim..
İlk Önce Aldıklarım;
1Adet JBL GTO 508C 13 CM COMPENANT TAKIMI
1Adet Jameson AMP 2960 500W 4Çıkışlı Güç Amfisi
Satın aldım + Orjinal Kapı Kolonları Var
Benim Düşüncem Kapıdakileri Arka Bagaj Üstüne Taktırmak Ve Kapılarada Yeni Aldığım JBL Takımını Taktırmak Çok Aşırı Bir Ses İstemiyorum Son Ses Açıp Gezecek Biri Değilim Sadece Araba İçinde Güzel Ses Almak Amacım..
Sistem İçin Görüşlerinize İhtiyaç Duyuyorum..
Ek Olarak;
Bu Sistemi Montaj Edebilecek İşinin Ehli Avrupa Yakasında Bildiğiniz Bir Yer Varmıdır?
Tabi Maddi Olarakta Cazip Bir Yer.. Bilenler Paylaşırsa İyi Olur Kaç Paraya Patlar Aşağı Yukarı Yaptıranlar Bilgilendirirse Sevinirim..
Şimdiden Bilgi Ve Önerileriniz İçin Çok Teşekkür Ederim..
2010 Clio Symbol Aracıma Tesisat Bağlamak İstiyorum Sizlerinde Bilgilerini Ve Görüşlerini Almak İstedim..
İlk Önce Aldıklarım;
1Adet JBL GTO 508C 13 CM COMPENANT TAKIMI
1Adet Jameson AMP 2960 500W 4Çıkışlı Güç Amfisi
Satın aldım + Orjinal Kapı Kolonları Var
Benim Düşüncem Kapıdakileri Arka Bagaj Üstüne Taktırmak Ve Kapılarada Yeni Aldığım JBL Takımını Taktırmak Çok Aşırı Bir Ses İstemiyorum Son Ses Açıp Gezecek Biri Değilim Sadece Araba İçinde Güzel Ses Almak Amacım..
Sistem İçin Görüşlerinize İhtiyaç Duyuyorum..
Ek Olarak;
Bu Sistemi Montaj Edebilecek İşinin Ehli Avrupa Yakasında Bildiğiniz Bir Yer Varmıdır?
Tabi Maddi Olarakta Cazip Bir Yer.. Bilenler Paylaşırsa İyi Olur Kaç Paraya Patlar Aşağı Yukarı Yaptıranlar Bilgilendirirse Sevinirim..
Şimdiden Bilgi Ve Önerileriniz İçin Çok Teşekkür Ederim..