Eline sağlık Ersin, temiz çalışmışsın...
Symbolcü arkadaşında üyemiz olur arrtık...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen abi. Bir de abi bugün için çok kötü oldu. Carrefourda buluştuk. Yoğundu orası. zaten saat 15:00 da işe gideceğim için sukay parka ben gidemedim. Üzüldüm açıkçasıEline sağlık Ersin, temiz çalışmışsın...
Bu kasada, bahsettiğimiz şekilde yapmamıza imkan yok mu ?Benim emektar symbolde aynı o şekildeydi. Pazdizot kesilmeden altındaydı. Dıştan gözükmüyor ses iyi çıkıyordu
Pandizotu kesmek çok kolay. Kesici ağzı sert bir ekmek bıçağı kullanırsanız iyi olur. Maket bıçağı zayıf gelebiliyor. Oldukça rahat kesiliyor. Çatlama vs yapmaz. Çünkü zaten pandizotun altında sac kısımda kolonlara göre yer var. Civatalarını monte edince taş gibi oluyor. Tavsiye ederim. ses çok değişiyor.güzel bir çalışma olmuş emeğinize sağlık..bende aracıma yaptırmayı dusunuyorum pandizotu delmek zor oldumu ve bu ileride bir sıkıntı yaratır mı ? genişleme çatlama vb şeyler olur mu bundan dolayı..çünkü ben biraz daha büyük oval hoparlör koymayı dusunuyrum da sıkıntı yaratır mı
Bu kasada, bahsettiğimiz şekilde yapmamıza imkan yok mu ?
bu işlemi uygulamak isteyen arkadaşlarımız için detaylı ve yardımcı olacak bir çalışma olmuş, teşekkürler.
Bizdeki şirketin arabasıda 2011 Symbol sesi çok hafif kalıyor gerçekten. Çok yararlı olucaktır bu uygulama
Elinden İş Gelmesi Güzel Ben Yapamam Bu Kadarını Hemde Uygun Fiyata Hallolmuş
Güle Güle Kullansın
Genelde kabloları çekmiyorlar. Kabloları kapı lastiklerinini alt kısımlarını çıkarıp, plastik altından geçen orjinal tesisata paralel olarak çektik. Sonra lastikleri takınca hiç bir şey görünmüyor.Peki, kabloları nereden çektiniz acaba ?
Şöyle izah edecek olursam, nerelere sakladınız.
Akşam bende gidip bakayım bagaja, belki kablolar hazır çekili haldedir 2011 Experssion