Su eksiltme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan uqursaka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uqursaka

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracım 1.6 rne 1998 model. Şöyle bir sıkıntı var hararet göstergesi sıkıntılı gibi kademe kademe atılıyor bazen takılı gibi deliler gibi kendi kendine oynuyor :D

arabanın 2 günde bir suyu bitiyor. hatta dün suyu doldurmayı unutmuşum arabadan hararetten dolayı dumanlar çıkmaya başladı su minimum seviyesinin altına düşmüş kaynamış su ben yanıyor zannettim :) ama şöyle birde sıkıntı var su kaçırma olayı yok arabada 2 gün olmadan suyu bitiyor. Sizce sıkıntı ne olabilir. bir kaç ustaya gösterdik havasını aldı hava bastı kaçak yok ama su bitiyor hararetten kaynaklanan bir sıkıntı var araçta ama çözemedik? başına gelebilen varsa yardımcı olabilecek sevinirim

su deposunun kapağında kaçak olmasın ? su kaynayınca buharlaşıp eksiliyordur.

kaçak olabilir mi bilmiyorum bakmadık, ama geçen gün su kaynattığında buhar atıyordu kaputu kaldırdım ve motora hep su püskürtmüştü, kapaktan duman atıyordu? su az olmasına rağmen? normaldeki fan yetmiyor olabilirmi acaba, daha büyük bir fan takmamı önerirmisiniz?

Sıkıntı üst kapak jontasından olmasın. Tanıdığın palio arabası aynı sekilde 2 gunde suyunu bitiriyordu yaptirmadigi kalmadi enson ust kapak jontasinida degistirdi problem ondanmis simdi kesinlikle su eksiltmiyor.

Üst kapak contası yanmıştır muhtemelen erken müdahale para kurtarır.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kaçak kontrolü yapıldıysa ve kaçak yoksa genleşme kabının kapağında bulunan termostat buna neden olabilir. Genleşme kabının kapağını değiştirerek deneyin.

Geri