Start stop

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Canevk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
suan ki satilan clio araclarda start stop kaldirildimi ?

Sent from my iphone using tapatalk
ben 2014 kasimda aldim benim araçta yok tam o sirada kaldirildi sordum ustalar tavsiye etmedi bende olmayanindan aldim

Herkese bilgilendirdiginiz icin tesekkur ediyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben artık her bindiğimde s&s kapatıyorum, istanbul trafiğinde 20-30kere sorunsuz aç kapa yapıyor sonra derken bir ışıklarda debrijaya basıyorum araçta tık yok. Servis bir sorun yok dedi ama s&s açıkken ayda birkaç sefer illa başıma geliyor. Işıklarda aracı kaldıramayan acemi muamelesi görüyoruz, tuşa basınca da iki saat araç hazırlansın diye bekliyoruz tak tuk direksiyon kilidi vs. bekliyorsunuz. Başına böyle bir durum gelen var mı ?

Ben artık her bindiğimde s&s kapatıyorum, istanbul trafiğinde 20-30kere sorunsuz aç kapa yapıyor sonra derken bir ışıklarda debrijaya basıyorum araçta tık yok. Servis bir sorun yok dedi ama s&s açıkken ayda birkaç sefer illa başıma geliyor. Işıklarda aracı kaldıramayan acemi muamelesi görüyoruz, tuşa basınca da iki saat araç hazırlansın diye bekliyoruz tak tuk direksiyon kilidi vs. bekliyorsunuz. Başına böyle bir durum gelen var mı ?
ss ve direksiyon kilidi? pek alaka kuramadım durunca sizin direksiyon kilitleniyor mu?

Bir kaç kişiden daha duymustum kilitlendigini

ss ve direksiyon kilidi? pek alaka kuramadım durunca sizin direksiyon kilitleniyor mu?

Araç stop etmiş vaziyette ışıklarda bekliyorsunuz, debriyaja basınca araç çalışacak değil mi ? Yeşil yandığında debriyaja basıyoruz ve sürpriz, araçta bir sessizlik hakim :) Araç stop ettiği gibi start etmiyor malesef ve arkada kornaları duymaya başlıyorsunuz. Malum eski tip anahtarlı kontak olsa çevirip çalıştıracağız fakat kart cebimde olduğu için ( Anahtarsız ) mecburen Start tuşuna basıyorsunuz, araç kontağı kapatıyor sonra tekrar açıyor çat çut direksiyon kilidi aç kapa gösterge ışıkları yansın vs derken 5-6sn böyle geçiyor. Sonra frene basıp tekrar starta basarak aracı çalıştırıp yola devam ediyoruz.

Kısacası durunca direksiyon kilitlenmiyor elbette ama durunca çalıştırmak için kontağı aç kapa yaparken kilitlenip tekrar açılıyor...

Hala fiyat listelerinde start & stop yazıyor. Ss zar ar li diye reno bile artık koymuyor diyorlardi

Araç stop etmiş vaziyette ışıklarda bekliyorsunuz, debriyaja basınca araç çalışacak değil mi ? Yeşil yandığında debriyaja basıyoruz ve sürpriz, araçta bir sessizlik hakim :) Araç stop ettiği gibi start etmiyor malesef ve arkada kornaları duymaya başlıyorsunuz. Malum eski tip anahtarlı kontak olsa çevirip çalıştıracağız fakat kart cebimde olduğu için ( Anahtarsız ) mecburen Start tuşuna basıyorsunuz, araç kontağı kapatıyor sonra tekrar açıyor çat çut direksiyon kilidi aç kapa gösterge ışıkları yansın vs derken 5-6sn böyle geçiyor. Sonra frene basıp tekrar starta basarak aracı çalıştırıp yola devam ediyoruz.

Kısacası durunca direksiyon kilitlenmiyor elbette ama durunca çalıştırmak için kontağı aç kapa yaparken kilitlenip tekrar açılıyor...

sizin ss arızalı ozaman onu servise gösterin bir derim zira ilk aldığımda aracı debriyaja alışana kadar 1-2 kere stop ettirdiğimde debriyaja basmamla çalışması bir oldu.

bambam 11 yok öle bir şey ss zararlı vs. gibisinden tamamen hurafe. ben hiç bir kaynak görmedim evet zararlıdır diye. millet mantığına göre konuşuyor. zararlı olsa niye bu kadar firma kullansın?

Benzinlide s&s satışı devam ediyor ben de şimdi fark ettim, dizelde Türkiyede s&s yok ancak yine avrupada satışı sürüyor s&s dci clio satışı, capture da hem benzin hem dci da yine s&s mevcut hem Türkiyede hem avrupada, buna göre bunun tek sebebi satış politikası, bu ülkede bu segmente s&s fazla demişler gibi, benzinlide çıkarmamalarının sebebi akaryakıtın pahalı olması sebebi ile albenisini arttırmak olabilir

Artık satılmıyor diyen arkadaşlar nereden duydu acaba bunu? Gittikleri bayi şaka mi yapti acaba kendilerine

Geri