Springim pert oldu..(Sigorta hakkında yardımlarınızı bekliyorum...!!!)

doğrudur tahmini söylemiştim ben. ama eğer yaptıracaksan arabayı sağ,sol çamurluk, kaput , ön panel vs..hepsini çıkma al. ankarada beyaz renk cillop gibi bulursun, boyamayada gerek kalmaz.

sadece kaporta aksamı olsa tamam ama aracın eskı ayarını tutması cok zor.önden çeker bı aracın onden kaza yapmıs olması cok kotu bı durum. en kral usta gelse eskısı gıbı yapabılırmı bılmıyorum.yuruyen aksamda suprız cıkabılrı.motorda suprız cıkabılırr..vs vs vs ...tanıdık ustaya bakıyor hersey parça zaten bol ve ucuz.

üzücü bir olay ALLAH ım hepimizi kazadan beladan korusun geçmiş olsun can kaybı olmaması sevindirici tek teselli ancak araba için gerçekten ok üzüldüm ben de bu arada diğer konuyu da okudum tamircinin 750 lira vermesi sinir bozucu tamircilerin zaten hepsi öyle fırsatçı fluence den önce clio vardı satınca arabasız kalmamak için 94 fairway aldık arka tarafta çürükler vardı motoru herşeyi güzeldi adam 2-3 milyarlık araba diyor 5 milyar masrafı varmış hiç gereksiz parçaları değiştiriyor o paraya motorsiklet alınıyo diyecektim de ramazan ramazan uğraşmak istemedim tekrardan geçmiş olsun rabbim daha iyilerini nasip etsin inşallah :(

Bilgilendirmeniz için teşekkürler. bende şuan bu durumu araştırıyordum.babam %100 kusurlu olduğu için sigorta şirketi herhangi bir ödeme yapmayacak.ben durumu yanlıs biliyormuşum ne olursa olsun ödeme yaparlar en azından bellı bır kısmını diye tahmın edıyordum ama kusur oranını hesaba katmadım.

Malesef kusur oranı olayı var. Eskiden 8 üzerinden şu kadar kusurlusun derlerdi. Park halinde dursa bile 8de 1 karşıya suç verilirdi. o araba orda durmasaydı kaza olmazdı mantığı ile:) Hasarınj 8de 1ini karşı sigorta öderdi. Az yoktan iyidir mantığı...

Malesef kusur oranı olayı var. Eskiden 8 üzerinden şu kadar kusurlusun derlerdi. Park halinde dursa bile 8de 1 karşıya suç verilirdi. o araba orda durmasaydı kaza olmazdı mantığı ile:) Hasarınj 8de 1ini karşı sigorta öderdi. Az yoktan iyidir mantığı...

şuan ona bile razıydım ama ne yazık ki değişmiş heralde kanunlar.daha ıyılerını nasıp eder Allah ınsallah ne dıyelım..tekrar tekrar tesekkurler

üzücü bir olay ALLAH ım hepimizi kazadan beladan korusun geçmiş olsun can kaybı olmaması sevindirici tek teselli ancak araba için gerçekten ok üzüldüm ben de bu arada diğer konuyu da okudum tamircinin 750 lira vermesi sinir bozucu tamircilerin zaten hepsi öyle fırsatçı fluence den önce clio vardı satınca arabasız kalmamak için 94 fairway aldık arka tarafta çürükler vardı motoru herşeyi güzeldi adam 2-3 milyarlık araba diyor 5 milyar masrafı varmış hiç gereksiz parçaları değiştiriyor o paraya motorsiklet alınıyo diyecektim de ramazan ramazan uğraşmak istemedim tekrardan geçmiş olsun rabbim daha iyilerini nasip etsin inşallah :(

çok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın..gercekten can sıkıcı bır olay.bırde bu fırsatcılar karsımıza cıkınca hersey dahada zor hale gelıyor.

çok tesekkur ederım ıyı dıleklerınız ıcın..gercekten can sıkıcı bır olay.bırde bu fırsatcılar karsımıza cıkınca hersey dahada zor hale gelıyor.
RABBİM yardım etsin tekrardan inşallah bir çözüm bulursunuz :(

RABBİM yardım etsin tekrardan inşallah bir çözüm bulursunuz :(

Amin amin.çok tesekkurler.

Kardeşim Çok Çok Geçmiş Olsun Ne Diyelim Klasik Olucak Ama Cana Geleceğine Mala Gelsin...Beterin Beteri Vardır Kimseye Bişe Olmamış Kimse Ölmemiş Üstelik Babanda Haksızmış Karşı Tarafdan Birisinin Canına Bişe Olsaydı Altından Kalkamazdınız Birde O Yönden Bak...Boşwer Araba Yatsın Bi Yerde Yavaş Yavaş Toplarsın...Sanayiciye Falanda Bırakim Deme

Kardeşim Çok Çok Geçmiş Olsun Ne Diyelim Klasik Olucak Ama Cana Geleceğine Mala Gelsin...Beterin Beteri Vardır Kimseye Bişe Olmamış Kimse Ölmemiş Üstelik Babanda Haksızmış Karşı Tarafdan Birisinin Canına Bişe Olsaydı Altından Kalkamazdınız Birde O Yönden Bak...Boşwer Araba Yatsın Bi Yerde Yavaş Yavaş Toplarsın...Sanayiciye Falanda Bırakim Deme

bırakacak uygun yerim olsa askerden gelene kadar bekletırdım bır sekılde toplamaya calısrdım ama.apartmanda oturmanın dezavantajı olsa gerek otoparkı bıle yok..elden cıkarmak en mantıklısı gıbı gelıyor.

Kardeşim geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten ama senin arabayı yaptırmak istersen cebinden karşılayacaksın sigorta suçlu olduğun için sadece karşı tarafı öder:(

Geri