Springim pert oldu..(Sigorta hakkında yardımlarınızı bekliyorum...!!!)

dışarı çıkıp yaktırma bana flash'ı:(dur bakalım enaz zararla nasıl çıkarız işin içinden düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum:(

zor be abicim heryere veriyorum ilanı bakalım..

Buyuk gecmis olsun.cana gelecegine mala gelsin kardesim. Kaskon varsa kendi aracini yaptirabilirsin. Kusur oranina gorede trafik sigortasi yaptirir.

sagolasın abıcım.ah keske kasko olaydı ama bu araclarda cok zor olsada sıgorta prımlerı cok yuksek..

Arda kardeşim geçmiş olsun. Allah beterinden korusun inşallah. Çok üzüldüm gerçekten. Elimizden bir şey gelirse yapmaya hazırım bunu bilmeni isterim. Tekrar geçmiş olsun kardeşim.

büyük geçmiş olsun. bende yaşamıştım ama çok ufak bişeydi. büyük kaza tabiki çok zor bir durum.
800-1200 tl arası yapılır gibi aracın. 3,5-4 binede satılır

Çok geçmiş olsun, kimsenin canına birşey olmamış buna şükür....

Arda kardeşim geçmiş olsun. Allah beterinden korusun inşallah. Çok üzüldüm gerçekten. Elimizden bir şey gelirse yapmaya hazırım bunu bilmeni isterim. Tekrar geçmiş olsun kardeşim.

çok tesekkur ederım abıcım..amın amın Allah kımseye gostermesın.dusunmen bıle yeter abıcım sagolasın.

Aman Allahım canım kardeşim çook geçmiş olsun çok üzüldüm şimdi :(

Kurban olduğum Allah beterinden saklasın malda canın yongasıdır lakin bahsettiğin gibi çalışır yine alınır hiiç üzme kendini hiiçç

büyük geçmiş olsun. bende yaşamıştım ama çok ufak bişeydi. büyük kaza tabiki çok zor bir durum.
800-1200 tl arası yapılır gibi aracın. 3,5-4 binede satılır

800-1200 arası mı yapılır ??neresı orası hemen gelıp yaptırayım. sadece boyasına 1200 istiyolar ne 800unden bahsedıosunuz.
Çok geçmiş olsun, kimsenin canına birşey olmamış buna şükür....

cok tesekkur ederım.aynen kımseye birsey olmadı cok sukur.

Aman Allahım canım kardeşim çook geçmiş olsun çok üzüldüm şimdi :(

Kurban olduğum Allah beterinden saklasın malda canın yongasıdır lakin bahsettiğin gibi çalışır yine alınır hiiç üzme kendini hiiçç

İnsanın hiç ınanası gelmıyor sabahtan beri balkonda otruyorum herzaman park ettıgım yerde gozum cok tuhaf bır duygu ya anlatamam gercekten..
Allah kımseye gostermesın.cok tesekkur ederım hepınıze.

doğrudur tahmini söylemiştim ben. ama eğer yaptıracaksan arabayı sağ,sol çamurluk, kaput , ön panel vs..hepsini çıkma al. ankarada beyaz renk cillop gibi bulursun, boyamayada gerek kalmaz.

Geri