Sonunda Bastık...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ozi28
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tam kararında olmuş,güle güle kullan kardeşim...:eyv

of of of tam istdiğim megan 2 olmuş maşallah tam kıvamı

Maşallah çok yakışmış. Ama jant istiyor.:eyv

hayırlı olsun ozkan abi

Evet gayet iyi olmuş güle güle kullanın :eyv

güle güle kullanın, bir basık aracımız daha oldu, boşuna demiyorlar basık araç başkadır diye, her yamalı yolda, ufak çukurda içinin cız etmesi ayrı bir güzellik:)

Evet arkadaşlar kusura bakmayın dönemedim geri bütün yorumlara teşekkür ederim araç tam istediğim gibi basıldı arka taraf biraz daha baslılacak ama ilerde şimdilik bu şekilde biraz kullanıcam ilk izlenimlerimi söyleyeyim yaylardan gelen ufak sesler var sanki tam oturmamış gibi uç kısımlardan kaynaklı sanırsam çünkü orj.yayların uç kısmında plastik benzeri şeyler var sesi kesmesi için galiba onun haricinde araçta savrulma kalmadı desem yeridir ani manevralar yaptım hiç savrulmadı en önemli konu sürtme yaşamadım bizim burdaki bütün tümseklerden geçtim hiç bir sıkıntı yok sadece biraz kütük gibi oldu konfor azaldı anlayacağınız oda yayların sert oluşundan tabiki şimdilik ilk izlenimlerim bu şekilde

5 cm senin arabayı boyle düsürdüyse benim arabayı hiç düsürmez be abi ya bende 3.5 takayım diyodum ne 3.5 u 10 cm taksam anca düser benim araba :D senin araba bu halde bile leylek :D ben en iyisi 5 cm alayım 3.5 cm hiç düsürmez benim arabayı güle güle kullan abi.

Son düzenleme:
5 cm senin arabayı boyle düsürdüyse benim arabayı hiç düsürmez be abi ya bende 3.5 takayım diyodum ne 3.5 u 10 cm taksam anca düser benim araba :D senin araba bu halde bile leylek :D ben en iyisi 5 cm alayım 3.5 cm hiç düsürmez benim arabayı güle güle kullan abi.

​katılıyorum abi:eyv5cm ideal olur:eyv

Sana Ben Boşuna Mı 5 Al Diyorum :D

Geri