Sonunda aracıma kavuştum

​Allah kaza bela göstermesin keyifle kullanmanız dileklerimle hayırlı olsun :eyv Ve ilk çıkan modellerde yaşanan sorunların çözülmüş olduğuna sevindim:eyv

Hayırlı uğurlu olsun Allah utandırmasın

Iconcanımın R-Nav Sisteminden Tapatalk 4 İle Gönderildi.

hayırlı uğurlu olsun aracınız, bu arada araçlarımız ikizmiş :) ikiside 1,2 Icon.

çok sağolun arkadaşlar, ama şuanda kafama çok fena bi konu takıldı, dün aracı aldığım zaman 190ı görmemize rağmen az önce aracımla bi sürat denemesi daha yapayım dedi ve araç 144 kmde takıldı kaldı şok oldum, 145 demedi araba 144de takıldı kaldı kafayı yemek üzereyim neden böyle yapar bu alet ??

hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullanın.bizde bugün saat 17 de teslim aldık.joj 1.2 beyaz

Hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim.. Değerli yorumların içinde ayrıca teşekkürler Metin.

hayırlı olsun

çok sağolun arkadaşlar, ama şuanda kafama çok fena bi konu takıldı, dün aracı aldığım zaman 190ı görmemize rağmen az önce aracımla bi sürat denemesi daha yapayım dedi ve araç 144 kmde takıldı kaldı şok oldum, 145 demedi araba 144de takıldı kaldı kafayı yemek üzereyim neden böyle yapar bu alet ??

Herhangi bir teknik arızanın olucağını sanmıyorum hız yaptığınız yer düz bir yolmuydu?

Araç hız sınırlayıcı açık olabilirmi.?

Bunlardan biri olabilir ve yakıtıda mümkün mertebe aynı akaryakıt istasyonundan ve markadan alın.

Iconcanımın R-Nav Sisteminden Tapatalk 4 İle Gönderildi.

Geri