Son Hız

1.5 dci icon 210 u gördüm..bolu istanbul yolunda sadece basacak mi diye denedim.hiz iyi bir sey degil.artik 120 yi gecmiyorum.

Yaşasın vatan yaşasın Türk milleti
210 nasıl gördünüz. Benimki 199un üzerine çıkmadı kadran. Arabanın hizlandigini hissediyorsunuz ama kadran 199da sabit kalıyor.
Bi ayarı vs varmıdır acaba.
Ya da hız limitoru 199 muydu emin de değilim.

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

düz yolda 190 üstünü görmedim bende. eğimli yolda olmuş olabilir mi?

Ben 160'ı aşmadım hiç, ancak o seviyeye kadar çok zorlanmadan geldiğini söyleyebilirim, 90 hp'lik 1.5 motor baya seri geldi bana...

0.9 TCe rampa aşağı 202 ı gördüm :) ben bile şok oldum o an :)

Bugün şehirlerarası yolculuğa çıktım. 140ı geçince direksiyon tir tir titriyor, nasıl cesaret edip çıkıyorsunuz bu hızlara hayret doğrusu.
Gerçi yol kötüydü, temiz yolda böyle titremez muhtemelen. Yine de araç güven vermiyor, aman dikkat edin.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün şehirlerarası yolculuğa çıktım. 140ı geçince direksiyon tir tir titriyor, nasıl cesaret edip çıkıyorsunuz bu hızlara hayret doğrusu.
Gerçi yol kötüydü, temiz yolda böyle titremez muhtemelen. Yine de araç güven vermiyor, aman dikkat edin.
D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
otobanda sıcak asfalt üzerinde hiç bir sıkıntı olmuyor. sizin balans ayarınız bozuktur büyük ihtimalle teker yalpalamaya başlayınca direksiyonuda etkiliyordur.

otobanda sıcak asfalt üzerinde hiç bir sıkıntı olmuyor. sizin balans ayarınız bozuktur büyük ihtimalle teker yalpalamaya başlayınca direksiyonuda etkiliyordur.

Yıllık bakım 2 ay önce yapıldı hocam, 1 ay kadar önce ön tekerler ile kapanlardan ters geçmiştim dikkatsizlik sonucu.:) Lastikçi lastıiklerde sorun yok demişti, balans bozulmuş olabilir mi acaba servise uğramalı mıyım sizce? Öyle çok sarsıntı olmadı aslında, ufak bir sarsıntı ile atladım üstünden.:)

Edit: 140 ile titreme hissettiğim yol asfalt değildi yalnız, böyle birbirine yapışık mıcır yol gibi birşey, tam bilmiyorum adını. Tekirdağ'dan Çanakkale'ye giderkendi. Aşağıdaki fotodaki yol olması lazım.
http://2.bp.blogspot.com/-0uQJIjBzd80/TxSDacA2qZI/AAAAAAAAAEI/6ai8BJb70m0/s1600/DSC00352.JPG

Son düzenleme:
sathi kaplama yollarda 90 üstüne çıkmanız delilik zaten. o kenarda biriken mıcırlara kaptırırsanız tekerleri kendinizi sağdaki soldaki tarlada bulmanız hiçten bile değil.

sathi kaplama yollarda 90 üstüne çıkmanız delilik zaten. o kenarda biriken mıcırlara kaptırırsanız tekerleri kendinizi sağdaki soldaki tarlada bulmanız hiçten bile değil.

O fotoğraf yolu tarif etmek için temsili idi hocam benim kullandığım yol daha geniş tabiki, otobandı. Sathi kaplama olduğunu öğrendiğim iyi oldu, tam olarak aşağıdaki gibiydi. Dediğiniz gibi hız sınırı muhtemelen 90dır. İlk uzun yol tecrübemdi öğreniyoruz.:)
http://www.yildizinsaatasfalt.com.tr/imagesbuyuk/d867506.jpg

Geri