Son Hız

ne kadar zamanda geldi özcan? Sabırsızlanmaktayım şimdiden

14 gün surdu sanirim. Ayni ledler bizim burada sanayide 290 liraya satiliyor. Bu kadar fiyat farkina insan 1 ay bekler :D

Gerçekten ya 35 dolara kapattım sabahleyin. Spoilerin fiyatı ne alemde?

Gerçekten ya 35 dolara kapattım sabahleyin. Spoilerin fiyatı ne alemde?

Montaj dahil 200 lira spoiler

Saticida bi problem yasamazsin. Hatta adam bana iki tane yollamis :D bi taneyi neden fazla yolladim dedim ben yollamadim diyor ama elimde iki tane var :loll

Ariza lambasi yakmiyor. Ben kendim değiştirdim. Sen de değiştirebilirsin. Hatta detayli resim atarim kendin değiştirmek istersen.

Fotoğraf paylaşırsan çok makbule geçer hocam. Ben de daha takmadım üşengeçlikten. Bu hafta içi halledeyim diyorum, takma aşamasında fotoğraf veya video çektiysen paylaşır mısın?

Cekmedim ancak tekrar acarim kaputu çekerim fotoyu :)

Cekmedim ancak tekrar acarim kaputu çekerim fotoyu :)

Cree Led konunuza bekliyoruz fotoğrafları o zaman.:)

Ben adana ceyhan arası düzlükte 208i gördüm istersen deneyebiliriz tamamen arabayı açmakla alakalı.

Clio 4 lerin en büyük sıkıntısı zaten aerodinazm bence, araç 150ye kadar it gibi son resmen çakılıyor rüzgar karşısında, bence sendeki aracın aşırı alçak oluşu altdan giden rüzgarı deli gibi azaltmıştır.

eibach yaylar bir zamanlar reklam satış argümanı olarak 5cm kitlerinin son hızı civic vti larda 12km artırdığını belirtirdi hiç unutmuyorum.

zaten rslerin altına bakarsanız araç sırf rüzgar direncini azaltacak kapaklarla dolu

bir bu aracın altına bakın birde bizimkileree :)

http://www.zerotohundred.com/2015/c...otely-actuated-exhaust-valve-system-that-can/

Bu son hızları gördüğünüzde devir saatleriniz de sonlarda mı oluyor? Bizim clio kaç yapar acaba daha deneme şansımız olmadı?

1.5 dci icon 210 u gördüm..bolu istanbul yolunda sadece basacak mi diye denedim.hiz iyi bir sey degil.artik 120 yi gecmiyorum.

Yaşasın vatan yaşasın Türk milleti

Geri