30-40 olsa gam yemicem toptan alıyorlar 5 tlye bile gelmiyodur bence![]()
gelmiyordur valla

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
30-40 olsa gam yemicem toptan alıyorlar 5 tlye bile gelmiyodur bence![]()
Evet banada daha mantıklı geliyor slimm bass hem yer kaplamıyor hemde bagaj acıldıgı zaman o kaba goruntu yerıne daha sık bır goruntu meydana cıkıyor300 Liraya git slim bass al sen 300W RMS var emin ol adamlar hb araçlar için yapıyorlar.Amerikan malı power bass.Gidip sakın jbl'lin o classic serisinden alma leş bi seri.İllede ben jbl alcam ve büyük olsun diyorsan benim kullandıgım JBL GT-5 12 30 CM 1100W çift bobinli bassı tavsiye ederim.
Evet banada daha mantıklı geliyor slimm bass hem yer kaplamıyor hemde bagaj acıldıgı zaman o kaba goruntu yerıne daha sık bır goruntu meydana cıkıyor![]()
Abi sende tak 16 lık kurtul bu 13 lık hıkayelerdeneder tabi ayakkabı kutusu kadar arabaya 16 cmlik kolon takmıs heriflerheyvan gibi megana 13 cmlik takmıs
sanslısın vesselam
![]()
gel degişek arabaları
![]()
O zaman soru ?
İşlevi nasıl olcak bir 30luk gibi vurucak mı![]()
Abi sende tak 16 lık kurtul bu 13 lık hıkayelerdenama sıgarmı oralara o var bıde
![]()
Şu an ben biraz araştırdım power bass marka olanları nette kullananlar baya memnun hatta jbl ın 25 cm 30 cm sının verdıgı kalıtede ses verdıgını soyleyenler var youtube da vıdeolar ızledım guzel gorunuyor yanı abi ben zaten bass tan zıplamak ıstemıyorum bass olsun ama hopalorlerdekı bass deıl subwooferden gelen bass sesı olsun ıstıyorumO zaman soru ?
İşlevi nasıl olcak bir 30luk gibi vurucak mı![]()
O zaman hiç girme abi zaten hemen düşünmüyorum önce dediğin işleri en son yazın baslangıcında ses sistemini çakarımbildigin simdiki hoparloerunden biraz daha bass vurucak o kadarolm bırak simdi woferla felan ugrasmada önce camları filmle farları sisleri xenonla tavanı folyola wofer kolay iş
ben sana takılmalık veririm bendeki 38 lik cadenceyi
![]()
sıgarda kesme bicme delme yapıyorlar o yuzden girmiyorum o işe
SIFIR AYARINDA KICKER L7 SUBWOFER KABİNİYLE - Subwoofer ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 69763914
senin ilacın bu wofer kardesim al bunu arabanı bi noktadan baska bi noktaya tasısın![]()