Bende daha önce baba wofer vardı kabinli seside iyiydi ama çok yer kaplıyordu daha sonra bu wofer patladı yenisini alayım diyordum bir teyipçiye gittim adam kabin mabim wofer bunlar boş işler dedi ona o parayı verene tesisatını çektirene birde yer kaplatana kadar git pıoner marka kaliteli 2 tane hoparlör al süper ses alırsın dedi o gün orada bulunan 5 yollu bir çift pıoner hoparlör ile deneme yaptık mükemmel ses aldım hatta kabinden daha iyi ses aldım meka-shop.com | Pioneer TS-A6993S 460Watt 6x9 5 Yollu Coaxial Hoparlör | Coaxial Hoparlör hoparlörler bunlar
Birde önlere kaliteli hoparlör bagladım elimde amfide vardı ama hiç gerek kalmadı mükemmel ses alabiliyorum baslar muhteşem tizler zaten hoparlörler 5 yollu oldugu için hepsini içinde barındırıyor
Yani size tavsiyem kabin ile ugraşmayın kaliteli hoparlörler kabinlerden daha iyi ses veriyor
200tl bu kolona verilmez qoaxial hoparlorlere 200 tl verilirmi bunları alcagına 200 tl ye kadar cok kaliteli mid takımları var iyi bir anfiyle beslendimi bunların 10 katı çalar
SQ sistem seviyorsanız size yeterlidir. Ama benim gibi SPL seven için hoparlör yeterli olmuyor. Bence fazla iddialı yazmışsınız subwoofer ve hapörler bambaşka şeyler. Biri bassken diğeri ara sestir
yorumunun altına imzamı atıyorum