Sis farı taktırmak isteyen arkadaşlara için Bilgilendirme!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan utku
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Güzel bilgi , ben ayfar kullanıyorum şuanda erime yada su alma yok . Başarılı bir işçilik ile silikon çektim şimdilik bir sıkıntı yok maşallah :)

Güzel bi konu elinize sağlık :)

Güzel bilgi , ben ayfar kullanıyorum şuanda erime yada su alma yok . Başarılı bir işçilik ile silikon çektim şimdilik bir sıkıntı yok maşallah :)
Ayfar'ın R19 sisleri zaten cam Kadir plastik gibi eriyemez istesede, inşallah benim çektiklerimi çekmezsin :)

Bu Sis Farlarından Alsak Fluencede Olur Mu Acaba
Hayırlı Olsun Bu Arada Güzel Konu Olmuş Eline Sağlık

Bu Sis Farlarından Alsak Fluencede Olur Mu Acaba
Hayırlı Olsun Bu Arada Güzel Konu Olmuş Eline Sağlık
Bildiğim kadarıyla sis farları hepsinde standart oluyormuş, ama sadece duyduğum o. Ama fiyat farkının olacağını sanmıyorum.:eyv

paylaşım gayet başarılı:eyv

Bende taktıracagım ama tampon hafıf soldan sarktı vurmustu geri zekalının biri kızılayda. birde sol altını surrtum tamponun acaba tamponu değişince mi taksam diye dusunuyorum.

Bende taktıracagım ama tampon hafıf soldan sarktı vurmustu geri zekalının biri kızılayda. birde sol altını surrtum tamponun acaba tamponu değişince mi taksam diye dusunuyorum.
Bence tamponu yaptırdıktan sonra sisleri taktır. Çünkü extra masraf çıkar sonra. İki kere taktırma parası verirsin:eyv

Sis hakkında bilgileri bizden aldın konuya dönüştürdün yani...:D
Şaka bi yana güzel konu olmuş eline sağlık Utku...:eyv

Sis hakkında bilgileri bizden aldın konuya dönüştürdün yani...:D
Şaka bi yana güzel konu olmuş eline sağlık Utku...:eyv
Evet Halil, ön bilgileri senden almıştım, yardımların için tekrar teşekkür ediyorum. Geri kalan kısımda da kendi tecrübelerimi aktardım:eyv

Paylaşım için teşekkürler abi. Ben sanayi de sordum clio2 sis farlarına çiftine 60 lira dedi ampullü.

Geri