Sınırsız internete 59 TL ödemek zoruma gidiyoor ÇARESi YOKMU ?

yaw ne bileyim soyle wirelles yayınını yansıtcak guclendircek bisey olsa aslında hicde fena olmaz ..

cok sagol walla 30 -30 paylasmak varken o kadar para adamı deli ediyor

Rica ederim senin işin çözülsün de :)
Yarın abime sorar hangi cihazın daha iyiolduğunu da öğrenirim sana msj atarım. şimdilik iyi geceler ;)

Rica ederim senin işin çözülsün de :)
Yarın abime sorar hangi cihazın daha iyiolduğunu da öğrenirim sana msj atarım. şimdilik iyi geceler ;)
tamam 200 mt bi mesafe var sinyali guclendirmek adına napabiliriz onu sor bi araya bahce duvarı ve oda duvarı girince zayıflıyor sinyal

tamam 200 mt bi mesafe var sinyali guclendirmek adına napabiliriz onu sor bi araya bahce duvarı ve oda duvarı girince zayıflıyor sinyal

200 mt dediğin nedirki senin iş çözüldü say ben dandik inca'yla bile 500-600 mt'den cillop gibi internet çekiyordum sen dedeyle arayı bozma yeter
hihi

yaw ne bileyim soyle wirelles yayınını yansıtcak guclendircek bisey olsa aslında hicde fena olmaz ..

Al dayı sana 2 km'lik çözüm:aytuğVarmı başka arzunuz:p

PLATOON WİRELESS ADAPTÖR 300 MBPS 2000 METRE GittiGidiyor'da 62563020

Bu yazıda ayrı bir ilginç göz atıver arzu edersen

http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...nFwYc3VWvjPPQiWgQ&sig2=l5Uj26SYX57JxvzaZUEzLw

dede 2005den beri sizlere ömür... Dayımın eşide sınırsıza donmek icin surekli soyluyor bana ama bi yol arıyorum .. Baakalım nolcakj

dayım yurt dısında evide burda netten surekli gorusuyorlar 4 GB zar zor yetiyor o yuzden ıkımızede yarayacak olursa

dede 2005den beri sizlere ömür... Dayımın eşide sınırsıza donmek icin surekli soyluyor bana ama bi yol arıyorum .. Baakalım nolcakj

Toprağı bol olsun Allah rahmet eylesin;yengeye söyle işte sınırsız alsın yarı yarıya ödeyin o zaman daha ne olsun hatta bir 3. bulun vsroadfox

Al dayı sana 2 km'lik çözüm:aytuğVarmı başka arzunuz:p

PLATOON WİRELESS ADAPTÖR 300 MBPS 2000 METRE GittiGidiyor'da 62563020

Bu yazıda ayrı bir ilginç göz atıver arzu edersen

http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...nFwYc3VWvjPPQiWgQ&sig2=l5Uj26SYX57JxvzaZUEzLw

internetten almam ama fox emmi bilgisayarcıdan iade garantili alırım iş görmezse geri vermek ıcın bende yatacam suanda sabah detaylandrırız bu mevzuyu. Sagolun yarın gorusmek uzere

2 sene smıle adsl lımıtsız 8 mp kullandım , ttnette kullandım aynı tarıfeden biri adsl kullandım ama smıle gıbı hızlısını görmedim

Geri